2777
2789
عنوان

احمق ترین مرد مردی هست که

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 86 پست

هر چی اسونتر بگیری زندکیت راحتتره من به این باور رسیدم اصلا ربطی به پول و قیافه و خانواده نداره کلا همه چی به ما که میرسه نوع دیگش محیوب و مورد پسنده.شاغل باشی و خانواده خوب و بی حاشیه دنبال کسایی میکردن که خوش گزرونن و هیچی به هیجاشون نیست میگن اجتماعیه زرنگه  اگه دومی باشی دنبال دختری میگردن که پاک و نجیب باشه زیادم دیدم میگن حتی دانشگام نرفته باشه چشم و گوشش باز نباشه هرچی خانواده داغونتر بهتر!!

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
میشه بدونم چن وقت با هم بودید من کسی ک باهاش اوکی بودم جلو چشمم با بهترین دوستم بهم خیانت کردشاید با ...

چرا خیلی بد بود

من ۵ سال با این آدم بودم و دوست صمیمیم معرفیش کرده بود

آخر همین دوست صمیمیم دعوتشون کرد مهمونی جلو آدمایی که منو میشناختن

من هم دوستمو کنار گذاشتم هم همه چیو حذف کردم و رفتم

به آدما اعتماد نکنین آدمی که چندین سال میشناسیش تو یک شب میتونه عوض شه.قول و قرار و عشق معنایی نداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین هر کسی برای زندگیش یه تصمیمی می‌گیره دیگه یکی دلش می‌خواد زن آفتاب مهتاب ندیده بگیره یکی دلش می ...

ببین اصلا منظورمو نفهمیدی

من ۵ سال با این آدم بودم خیلی ادعا میکرد چون کاری نکرده باید با ی دختر پاک باشه

اصلا حرفاش و کاراش به هم نمیخورد

این دختره هم عملا هیچی نداره من نمیتونم عکس بذارم وگرنه میذاشتم بفهمی

به آدما اعتماد نکنین آدمی که چندین سال میشناسیش تو یک شب میتونه عوض شه.قول و قرار و عشق معنایی نداره

یعنی میری دوست دختر یه پسر دیگه رو میگیری؟

برعکس متوجه شدی 

منظورم اینه بخوام ازدواج کنم میرم دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده

اگه میبینین بعضی پسرا دنبال چنین دخترایین چون اکثرا قصدشون ازدواج نیست و کارا دیگست....

ببین واقعا ظاهر سلیقه ایهولی در کل همینکه کنار اون شخص احساس راحتی و شادی میکنه واسش کافیه از طرفی ه ...

ظاهر سلیقه ایه درست منم به ظاهر همه احترام میذارم ولی این آدم هیچی نداره هیچی

این ملاکه؟ول بودنحتی ظاهر دختره خوب نیست

قرار نیست  همه مثل ما فکر کنن

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
اتفاقا کسی که من باهاش بودم با ۳۱ سال سن میره همینو میگیرهمیشناسمش

بستگی به آدمت داره خب....

من آدم معتقدیم نسبتا 

خب قطعا دنبال یه دختری مثل خودمم که با کسی نبوده باشه و معتقد باشه و....

حالا نمی‌دونم شاید یه پسرم باشه براش فرق نداشته باشه زنش دوست پسر داشته قبلا و....

متاسفم براش تو مقصر نیستی فدای سرت

هیچوقت جفتشونو حلال نمیکنم خدا ازشون نگذره شبی که عکسشونو فرستادن یا دیدم با دوست صمیمیم دختره داره میرقصه

از حال بد تب کردم تا صبح سوختم

الانم چند وقته خواب ندارم با قلب درد از خواب میپرم

قرار نیست همه مثل ما فکر کنن

آره کاش ولی عقل داشتن حداقل تو انتخاباشون ی معیاری بود

هیچوقت جفتشونو حلال نمیکنم خدا ازشون نگذره شبی که عکسشونو فرستادن یا دیدم با دوست صمیمیم دختره داره ...

چقد بیشرف بوده که بدون تو رفته مهمونی دوست صمیمیت چقدر حرومزادس همون بهتر که گمشد رفت اگه ازدواج کرده بودی میخواستی چیکار کنی با این کاراش خدا خیلی دوست داره

پشیمون نشد از کارش بعدا؟؟

برعکس متوجه شدی منظورم اینه بخوام ازدواج کنم میرم دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیدهاگه میبینین بعضی پسرا ...

نه بد متوجه نشدم 

همون دختر آفتاب مهتاب ندیده از دید آقایون مطمئن باش برای خودش کسی رو داره ولی پسر ایرانی با دوست دختر خودش ازدواج نمیکنه و میره با دختر دیگه و توی ذهن خودش میگه اگه این خوب بود با پسرا دوست نمیشد اگه خوب بود سر قرار همچین کاری رو نمیکرد .در حالی که اون دختر فقط با اون پسر بد ذات ایرانی بوده 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
چقد بیشرف بوده که بدون تو رفته مهمونی دوست صمیمیت چقدر حرومزادس همون بهتر که گمشد رفت اگه ازدواج کرد ...

کدومشون؟

نه دوستم پشیمون شد 

نه اون نامرد

اگه ی روزیم بهشون بگی میگن چیزی نبوده که

عزیزم مطمعن باش نمیگیرتش فقط برای استفادشه مطمعن باش من این ادمارو میشناسم انقدر ادم عوضی دورم بوده

متاستفانه کودنه

پسر باهوشی نیست

ی روز میگه طرفم باید پاک باشه پیج باز نداشته باشه

بعد میره با همچین دختری بهش میگه پیج بازتو ببند

الان ی اب توبه میریزه سرش دختره پاک میشه