2777
2789
عنوان

احمق ترین مرد مردی هست که

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 86 پست
عزیزم اوناروو واسه یشب دوشب میخان درواقع اخرش همون افتاب مهتاب ندیده هرو میگیرن

نه بابا میرن دوست دختر یه پسر دیگه رو میگیرن 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
تایپش همون دختر دومیه ستولی به خاطر معیارهای از پیش تعیین شده مجبوره سمت دختر اولیه بعدشم گند میخوره ...

حرفت خیلی درسته

ولی جالب اینجاست دختره حتی خوشگلم نیست

نمیدونم فقط ملاکش انگار ول بودن بوده

به آدما اعتماد نکنین آدمی که چندین سال میشناسیش تو یک شب میتونه عوض شه.قول و قرار و عشق معنایی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعصاب نداریا😂

آخه به ولله مهم نیست چه گ و هی میخورن هر غلطی خواستن بکنن به ما چه بدبختای فریب خور تو زندگی زیر یه سقف بعد یه مدت که فروکش کرد ش ه و ات شون قشششنگ تو انگشت زن میچرخن جرر میخورن 🤣

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
من پسرم نوزده سالمه ، بشدت این حرفو نقد میکنم خواهر‌‌بستگی داره منظورت چیه ، اگه برای دوستی و سو است ...

یعنی میری دوست دختر یه پسر دیگه رو میگیری؟

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
حرفت خیلی درستهولی جالب اینجاست دختره حتی خوشگلم نیستنمیدونم فقط ملاکش انگار ول بودن بوده

میشه بدونم چن وقت با هم بودید من کسی ک باهاش اوکی بودم جلو چشمم با بهترین دوستم بهم خیانت کرد

شاید باورت نشه الارم میدادن ولی تا با چشم ندیدم به خودم اجازه نمیدادم باور کنم اون صحنه هیچوقت نمیره از ذهنم قطعا از این بدتر نبوده وضعیتت حداقل صحنه بدی تو ذهنت نداری

من پسرم نوزده سالمه ، بشدت این حرفو نقد میکنم خواهر‌‌بستگی داره منظورت چیه ، اگه برای دوستی و سو است ...

اتفاقا کسی که من باهاش بودم با ۳۱ سال سن میره همینو میگیره

میشناسمش

به آدما اعتماد نکنین آدمی که چندین سال میشناسیش تو یک شب میتونه عوض شه.قول و قرار و عشق معنایی نداره

ببین هر کسی برای زندگیش یه تصمیمی می‌گیره دیگه یکی دلش می‌خواد زن آفتاب مهتاب ندیده بگیره یکی دلش می‌خواد یه دختری رو بگیره که حالا پارتی میره نمی‌دونم زندگی آزادتری داره چه ربطی داره بگید این مرد خوبه چون دنبال اون دختر میره اون مرد بده چون دنبال اون دختر میره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
نه بابا میرن دوست دختر یه پسر دیگه رو میگیرن

دختر  داریم  تا دختر  منم  قبل شوهرم   دوست پسر  داشتم اما درحد  بیرون رفتن بود ته تهش دیگ دستشو  گرفتم  ولی فقط همین  پسرا  زرنگ شدن خودشون دخترو ببینن میفهمن تا کجاها رفته

حرفت خیلی درستهولی جالب اینجاست دختره حتی خوشگلم نیستنمیدونم فقط ملاکش انگار ول بودن بوده

ببین واقعا ظاهر سلیقه ایه

ولی در کل همینکه کنار اون شخص احساس راحتی و شادی میکنه واسش کافیه 

از طرفی هم معمولا ناخوداگاه پسرا ترس از دست دادن این مدل دخترا رو دارن 

تکاپو برای نجات ✨️
دیگه هر کسی یه معیا ر و ملاکی داره همه که مثل هم نمیشن

این ملاکه؟ول بودن

حتی ظاهر دختره خوب نیست

عزیزم اوناروو واسه یشب دوشب میخان درواقع اخرش همون افتاب مهتاب ندیده هرو میگیرن

نه عزیزم احمقی که من باهاش بودم همینو میگیره