2777
2789
عنوان

وقتی قلبم بااین حرفاش شکست خدا کجا بود که ببینه چطور به خودم پیچیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 43 پست
قرار نیس همه دوستی ها ب ازدواج ختم بشه که . خب اون دیگه پشیمون شده خوشش نیومده هر چی . تو کنار بیا و ...

خوشش نیومده؟ من تموم قلبموگذاشتم تموم احساسمو . آره میدونم باید فراموش کنم اما اکسش خونواده ش آزاد بودن و دوستی براشون عادی بود میرفت خونشون میموند. من با تمام سختیاو سختگیری خانواده بش جوری لطف کردم که خانوادم در حقم این لطفو نکردن

من که از همون اول که نفهمیدم که پیام میداد به اکسش.وگرنه عقلت آکبنده چیه آخه؟؟؟شمام که بی احترامی می ...

دختر تیزی نیستی باید کل رفتار و اخلاقشو در نظر میگرفتی چشمتو رو خیلی چیزا بستی

دیگه بهش فکرنکن یه تجربه و درس عبرت شد برات

من بی احترامی نکردم عزیزم منظورم این بود برای شناخت طرفت همیشه عقل و چشم و گوشتو باز بزار دوره آشنایی برای چشم پوشی و گذشت از خطاها نیست دوره شناخته اخلاق و رفتاره

معذرت میخوام اگه ناراحت شدی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الانم دیر نشده، خودشو و خواهرشو و اکسش و هر کوفت و زهرماری که بهش ربط داره، از زندگیت پاک کن.خدا دوس ...

اره دیر نشده ولی حالم بده. تو این دو سال خونوادم عذابم دادن

خوشش نیومده؟ من تموم قلبموگذاشتم تموم احساسمو . آره میدونم باید فراموش کنم اما اکسش خونواده ش آزاد ب ...

خب این برات درس بشه هیچوقت صدتو برای کسی نزار تا وقتی خودشو ثابت نکرده 

دختر تیزی نیستی باید کل رفتار و اخلاقشو در نظر میگرفتی چشمتو رو خیلی چیزا بستیدیگه بهش فکرنکن یه تجر ...

خب معلومه تیز نیستم. خودتم جام بودی خونوادت حبست میکردن تا 25 سالگی تو چاردیواری خونه بازم بلد نبودی تیز باشی بازم اعتماد میکردی

نه خوب نیستم از دیشب با گریه بیدارم ولی لازم نبود حالت تهاجمی رفتار کنین و تو تاپیک بخندین و مسخره ک ...

حساس شدی عزیزم وگرنه من خوندم همه رو کسی چیزی نگفته

قبول کن زیادی رو بدی به پسرا مثل لقمه گنده تر از دهنشون میشی مجبورت خوردت کنن 

محبت واحترام باید به جا و متقابل بشه زیادی محبت کردی

از قدیم گفتن محبت که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

خب معلومه تیز نیستم. خودتم جام بودی خونوادت حبست میکردن تا 25 سالگی تو چاردیواری خونه بازم بلد نبودی ...

فدای سرت گل 

هنوز کم سن و سالی درس و تجربه ای شد برات

از خدا میخوام بهترینارو سرراهت بزاره

خب معلومه تیز نیستم. خودتم جام بودی خونوادت حبست میکردن تا 25 سالگی تو چاردیواری خونه بازم بلد نبودی ...

اینجا رو کاملا حق داری خروجی خانواده های بسته و متحجر دقیقا برعکس چیزی میشه که میخوان 

دختر خانمای خوب و ساده ولی بی اعتماد به نفس و تنها

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
اینجا رو کاملا حق داری خروجی خانواده های بسته و متحجر دقیقا برعکس چیزی میشه که میخوان دختر خانمای خو ...

بابا اکسش از اونا بود که هرمدت با یکی دوست میشد و حرف از تعهد میزد پیجش بازه و هی دابسمش میذاره یکیو تگ میکنه. از ایناست که مادرش به پسره میگه هوای دخترمو داشته باش. بعد دختره به همه میگه فلانی تا روز عقدش منو میخواست و گفت بیا برگردیم به هم. دختر نیست که فاجعه ست

بابا اکسش از اونا بود که هرمدت با یکی دوست میشد و حرف از تعهد میزد پیجش بازه و هی دابسمش میذاره یکیو ...

خوب هرچی هست و هرکی هست دیگه الان با فکرش خودتو ازار نده 

اون که ازدواج کرد رفت پی کارش شما چرا غصه بخوری

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟