2777
2789
عنوان

شب یلدا رو کوفتمون کردن با دعوا کردنشون

| مشاهده متن کامل بحث + 4132 بازدید | 109 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه همه تون درست بگید و تقصیر شوهرش باشه کشوندن حرف بین زن و شوهر به جمع خانواده ها کار بلانسبت احمقانه ای هست 

اونا با هم آشتی میکنن اما ذهنیت بقیه نسبت به اونا دعوای همون شبه 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
خلاصه تا اخر شب جو سنگین بود همه تو فکررر جاری زودتر با بچه اش رفت، برادرشوهرم دیشبو موند خونه پدرش ...

مردی که کر یه بحث کوچیک از خونه و زندگیش قهر کنه و نره خونه اش مرد نیست خاله ست 

بیچاره جاریت 

یه لحظه خودت بذار جای جاریت اگه سر یه بحث پیش پا افتاده شوهرت بره خونه ننه اش بمونه چقدر بدت میاد

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
تقصیر ببخشید شوهرای احمقه حتمن زوری اومده بود دوسنداش بیاد یا میخواس بره خونه مادرش نفهمیدین دعوا سر ...

نه اصلا نمیگفتن ،فقط این میگفت تو عقل نداری اون میگفت تو شعور نداری ،،حرفای اینجوری

مردی که کر یه بحث کوچیک از خونه و زندگیش قهر کنه و نره خونه اش مرد نیست خاله ست بیچاره جاریت یه لحظه ...

بالاتر گفتم اون ماشینو برداشت و رفت ،اخر شبم اژانس و اسنپ نبود که برادرشوهرم برگرده خونش .

مسبرش تقریبا یکساعت فاصله داره قبول نکرد یکی از ماها برسونتش 

البته مادرشوهرمم گفت الان هردو عصبی ان اصرار نکنید که بره خونش ،،فردا صبح بره بهتره

به خدا همش واسه اینه طرف دوست نداره بره جایی به زور میرن قبلش هم دعوا کردن تو خونه هم شب خودشون رو خ ...

من دوست نداشتم برم خونه بابام به اصرار خواهرم و شوهرم رفتم اصلا بهم خوش نگذشت 

دوست داشتم خونه خودم بمونم سر حوصله با بچم و شوهرم خوش باشم 

رفتیم اونجا داداشم آنفولانزا هم داشت یه ماسک زد اولش بعد درش آورد همش استرس کشیدم بچم مریض نشه 

بالاتر گفتم اون ماشینو برداشت و رفت ،اخر شبم اژانس و اسنپ نبود که برادرشوهرم برگرده خونش .مسبرش تقری ...

ای کاش مادرشوهرت اصرار نمیکرد 

میرفت آشتی میکردن 

الان اون زن تا صبح منتظر بود و بدتر دعواشون میشه 

دوتا جاری منم سر بچه هاشون حساس بودن هربار یه مسئله ای البته نه جنگ و دعوا ولی خب دلخوری پیش میومد چون بچه این یکی بچه اون یکی رو میزد یا حالا مثلا هول میداد بعد مادرش ناراحت میشد و قیافه می‌گرفت و..چند بار که اینطور مسائل پیش اومد دیگه مادرشوهر و پدرشوهرم هیچکدوم از بچه ها رو دعوت نکردن قبلا یه آش رشته شوخی و..چیزی می‌پخت همه بچه‌ ها رو زنگ‌میزد دعوت می‌کرد بعدش دیدن اینطوری میشه بیخیال دورهمی شدن حالا هرکی با میل خودش دوست داشته باشه میره دعوت و اینا تموم شد

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
چند تا جاری هستید؟؟؟معمولا یک عروس انتخاب مادرشوهر است با اون عروس خوبنیک عروس انتخاب پسرشونه اینقدر ...

نه بابا همه جا هم اینجوری نیس ماهم چهارتا جاری هستیم جاری بررگه همسایه بود مادرشوهرم پیشنهاد داد پسرش قبول کرد ما سه تا انتخاب پسرش الان خودش پشیمونه از پیشنهادش یبار رفتیم جنگل شوهر من جوجه کباب نمیخوره هم جوجه درس کردن هم چنجه مادرشوهرم گف چنجه به فلانی بدین اون جوجه نمیخوره جاری بزرگه صداش دراومد فرق میذارین چرا بعد مادرشوهرم تو بشقابا کباب ریخت داد جاری وسطیم بذاره رو سفره یهو جاری بزرگه سر این بیچاره داد زد چرا کم مبریزی اینجا کلی ادم نشسته جاری وسطیم گف من تقصیری ندارم مامان میریزه تو بشقابا😂برادرشوهرم خیلی ناراحت شد

ای کاش مادرشوهرت اصرار نمیکرد میرفت آشتی میکردن الان اون زن تا صبح منتظر بود و بدتر دعواشون میشه

نمیدونم عزیزم شاید میرفت همه چیز بدتر میشد ، بچه اش با بغض رفت خییییلی ناراحت شدم براش وسط دعوا همش میگفت مامان ببخشید حواسم نبود نوشابه ریخت.بیچاره فکر میکرد همه چیز تقصیر اونه ..هرچی میبردنش تو اتاق بچه های دیگه بازم میومد تو هال ببینه چی میشه .

من بچمو اون حال ببینم خفه میشم بخاطرش تموم میکنم بحثو .

ولی جاریم کلا درکی از این چیزا نداره