2777
2789
عنوان

زندگی متاهلی

222 بازدید | 11 پست

سلام به همگی انشاالله شبی خوشی سپری کرده باشید .

من همسرم ۸ ساله ازدواج کردیم تقریبا در کنار هم هستیم مثل همخونه صمیمی ۲بچه داریم دختره ۳.و۶ساله خودمون هم تو ۳۰ سالیم و همیشه سر مساعل مختلف مخصوصا پختپز غذا طعم مزه باهم اختلاف داریم .

چکار کنیم چ راهکاری دارین .

تو هشت سال تغییری نکردین؟

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا شوهر منم همیشه ایراد میگیره 

منم هی تغیبر میدم یه تیراد دیگه میگیره 

بعد ۱۰سال هنو همینطوره 

دیگه تحمل باید کرد

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

منم داشتم اوایل ناراحت میشدم وقتی دستپختمو نمیخورد ولی الآن خوشحال میشم، میگم بهتر فردا دیگه نمیخاد برا خودمو دخترم اشپزی کنم 😅 امتحان کردم اینجوری که رفتار کنم و حرص نخورم بهتر جواب میده، قشنگ میاد میشینه میخوره 😊

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

من و شوهرم رو هممممه چی اختلاف نظر داریم اینقدر که هردومون وقتی می‌خوایم یه چیزی برای طرف مقابل بخریم ویزیو می‌خریم که خودمون بدمون میاد چون مطمئنیم چیزی که من بدم میاد اون حتما خوشش میاد ولی خب هیچ درگیری ای هم نداریم چون تفاوت ها رو پذیرفتیم و هربار یه کدوم کوتاه میایم 

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ماهم ۲۰ ساله باهمیم اختلاف سر غذا مثلا اون خیلی تند دوست داره من نه درحدی  که مزه غذا تغییر نکنه دوست دارم همیشه هم بهش میگم دختر مون تند نمی خوره یا میگم تند زیادی مضره بعضی وقتا سر سفره فلفل میارم اضافه میکنه گاهی هم یادش میره یا بی خیال میشه

یا پیاز اصلا تو غذا نمی خوره منم رنده می کنم بعد میگم پیاز نداره🤣