2777
2789
عنوان

تا حالا عمل جراحی کردین با وجود بچه کوچیک

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 41 پست
درد داری؟من خودم بجه کوچیک داشتم ده سال میترسیدم عمل کنم، و پرهیز غذایی داشتم روغن غذامو تا جایی ک م ...

نه فقط یه شب خیلی درد داشتم الان یه ماه گذشته هیچ دردی نداشتم مال شما سایزش چند بود لاپاراسکوپی کردید یا باز دکتر میگه سایزش بزرگه ممکنه بره ورودی کیسه صفرا رو مسدود کنه و صفرات بترکه منم دو دلم برم یا وایستم بعد عمل وزنتون بالا نرفت دوران نقاهتش چند روزه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه فقط یه شب خیلی درد داشتم الان یه ماه گذشته هیچ دردی نداشتم مال شما سایزش چند بود لاپاراسکوپی کردی ...

سنگ من اول ۱۵ میل بود آخرا ب ۲۵ میل رسید

من خودم میگم منتطر موندم بچه هام بزرگ بشن بعد عمل کنم ولی رژیم داشتم و غذای آب‌پز بیشتر میخوردم

نه فقط یه شب خیلی درد داشتم الان یه ماه گذشته هیچ دردی نداشتم مال شما سایزش چند بود لاپاراسکوپی کردی ...

من تقریبا بعد دو هفته کامل سرپا شدم ولی میگم خیلی بد زخم هستم، بعضیا دو سه روزه خوب میشن 

سنگ من اول ۱۵ میل بود آخرا ب ۲۵ میل رسیدمن خودم میگم منتطر موندم بچه هام بزرگ بشن بعد عمل کنم ولی رژ ...

پس خیلی بزرگ شده بوده مال منم ۱۶ میل هست مامانم و همسرم اصرار میکنن برو عمل کن🥴

پس خیلی بزرگ شده بوده مال منم ۱۶ میل هست مامانم و همسرم اصرار میکنن برو عمل کن🥴

آره خیلی بزرگ شده بود از من

اگ کسی رو داری ک بعد عمل مراقبت باشه الان عمل کن، من کسی نبود فقط خواهرم بعدظهر گاهی روزا میامد کمک و سختم بود، وگرنه عملش راحته

آره خیلی بزرگ شده بود از مناگ کسی رو داری ک بعد عمل مراقبت باشه الان عمل کن، من کسی نبود فقط خواهرم ...

اره مامانم و خواهرم هستن پس الان عمل کنم بهتره 

ممنون از راهنمایت 🌹

دوران نقاهتش چه قدر بود عمل باز کرد یا لاپاراسکوپی

لاپاراسکوپی 

والا به لطف یه عیادت کننده  مادرم سه روزه عمل بود بلند شد اما رفتیم بخیه کشیدن گفتن بین یه هفته تا چهارده روز طول کشیده

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

لاپاراسکوپی والا به لطف یه عیادت کننده مادرم سه روزه عمل بود بلند شد اما رفتیم بخیه کشیدن گفتن بین ...

واقعا بعضی ها درک ندارن سختی بیماری یه طرف پذیرایی از مهمونم یه طرف خداروشکر اقوام ما درک میکنن و سریع ملاقات کسی میرن بلند میشن بیمار اذیت نشه 

واقعا بعضی ها درک ندارن سختی بیماری یه طرف پذیرایی از مهمونم یه طرف خداروشکر اقوام ما درک میکنن و سر ...

اره واقعا سخته ما از سمت مادری مثل شما هستیم میزبان میگه بشنید خودمون میگیم نه چون می‌دونیم سختشونه اما سمت پدری اینطور نیست بگیم نشستین کجا میرید دیگه از جاشون تکون نمیخورن برای مادرمم پدرم گفت بعد شام میرید نشستن کلی کثیف کاری شد کمکی هم نکردن با همون کثیف گذاشتن رفتن نگفتن اینا ادمن خستن قبل از ما مهمون داشتن الانم که خودمون یه کمکی بهشون بکنیم 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»