2777
2789
عنوان

چطوری به این دوست پسر نفهم پیام بدم

361 بازدید | 19 پست

ما باهم همکاریم رابطه مونم خوب بود یه مدت بی محلش کنی خودش میاد به التماس

یه مدتی بخاطر مسائل شغلی من خودم همش میرفتم سمتش و تماسها از طرف من بود 

اون روزم باهاش تماس گرفتم راجب مسائل کاری ازش وقت خواستم اونم گفت حالا ناهار بریم فلان جا صحبت کنیم 

تا ساعت یک نیم دوبار باهاش تماس گرفتم بزور جواب داده میگه وای پدر مادرم منو گرفتن بردمشون بیرون نمیتونم بیام 

ذره ای شعور توی اون مغزش نبود پیامی بده بگه نمیام من منتظرش بودم

حالا فکر میکنه من بخاطر جایگاه اجتماعی و قدرتش دنبالشم ولی واقعا بود نبودش زیاد برام مهم نیست کارم پیشش گیره کوچکترین حرفی بهش بزنم میتونه اخراجم کنه مجبورم تحملش کنم منم سکوت کردم اون روز

حالا الان باهاش بازم کار مهمی دارم راجب مسائل مالی شرکت هستن باهاش تماس بگیرم میدونم جوگیر میشه 

چطور توی پیام بهش بگم اخه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو پیام بگو راجب مثلا فلان فاکتور سوال داشتم بهم یه زنگ بزن 

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

یکی دیگه رو بفرست کار رو پیش ببره یا خودت یکی دیگه رو پیدا کن به هرحال ایشون اخرین نفر تواین شغل که نیست بذار یکم بادش خالی بشه قحط که نیومده ادم اینجور هی خودشو سبک کنه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
قبلا اخلاقش بهتر بود

خب اگه دوست پسرتون نیست و صرفا نمیخواید باهاش رفاقت و قرار عاشقانه ای و حسی ندارید...

اصلا باهاش بیرون نرید تا نه اون اقا حس عشق پیدا نکنه و سو تفاهم پیش بیاد و حد و حدودتونم مشخص بشه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁