2777
2789
عنوان

چکار کنم استرسم تو دوران بارداریم کم بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 20 پست
خب خوابیدن زیاد خیلی بده. هم کسل می‌کنه هم وزنتون رو بالا میاره. اگر دکتر بهتون استراحت نداده روزانه ...

نه دکترم بهم استراحت داده گلم چون سابقه سقط داشتم بعدم گفته بود نباید تنها باشی منم چون صبحا شوهرم نیستش میخوابم دیگه 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

والا منم سقط داشتم ولی به چشم اعتقادی ندارم که اون باعث شده چون شرایط یک جوری پیش اومد بعد من خودمو ...

اره درست میگین یکم تلقینم هست اصلا نباید بهش فک کنم 

توکلمو باید به خدا بیشتر کنم چرا که اون تنها کسیه که هوای بندهاشو داره 

شماهم تروخدا برامن دعا کن بچم برام بمونه و سالم باشه 😔🙏🏼

روزای خوب توی راه😎✌🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه دکترم بهم استراحت داده گلم چون سابقه سقط داشتم بعدم گفته بود نباید تنها باشی منم چون صبحا شوهرم ن ...

پس همون جور که دراز کشیدین روزانه یه مقداری قرآن گوش بدین. هم برای آرامش خودتون و جنین خوبه. 

هم شما که اینقدر استرس چشم زخم دارین برای همونم خوبه. از اول قرآن بزارین سعی کنین روزی نیم جز یا یک جز قران بزارین نهایتا یک ربع یا نیم ساعت طول بکشه 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
اره درست میگین یکم تلقینم هست اصلا نباید بهش فک کنم توکلمو باید به خدا بیشتر کنم چرا که اون تنها کسی ...

حتما عزیزم خدا هواسش به همه ما هست و در پناه امن خودش هستیم گاهی اتفاقی میوفته حکمت و صلاحش هست فقط بسپر به خدا

هرچی آرزوی خوب مال تو 
حتما عزیزم خدا هواسش به همه ما هست و در پناه امن خودش هستیم گاهی اتفاقی میوفته حکمت و صلاحش هست فقط ...

صد در صد 

ولی الهی که حکمتش با ارزوهامون یکی باشه🥹🤲🏻

روزای خوب توی راه😎✌🏻