2777
2789
عنوان

اومدم ازمایشگاه واسه ازمایش سلفری

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 46 پست
اره بابا۱.۸ هیچی نیستبالای ۳ شاید خطرناک باشه اونم شایداین استرس که داری بده برای بچه ت بخند بابا ول ...

۶ میلیون هست بابا به جهنم با اینکه پول زیادیه ولی اگه قراره با گرفتن ۶ تومن ساکت بشن من حاضرم بدم و دیگه زجر نکشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین من ۳۸ سالم بود بچه دومگفتن سندروم من سل دادم بعد فهمیدم واسه پول و پورسانت الکی به بیشتریا این ...

من ۱۷ سالمه و بچه اولم

ازدواج فامیلی نکردم

سابقه خانوادگی چنین بیماری هم نداریم

نمیدونم چرا همچین میکنن

بخدا چند روزه هم خودم هم شوهرم هم طفلی مادرم کارمون شده گریه

من اتفاقا دیشب داشتم کلی در مورد سونوگرافی و سل فری می خوندم تو سایت ها و همین نی نی سایت، به خدا بالای ۱۰۰ نفر نوشته بودن ان تی دادن بالا بوده بعد سل فری دادن نرمال بودن، بچه هم صحیح و سالم. سل فری خیلییی دقیقه. نگران هیچی نباش. 

ختما تا آخر بارداری حرز امام جواد همراهت باشه که بلاها و انرژی های منفی رو دور می کنهخدا خودش محافظت ...

ایشالا اگه جواب ازمایشم خوب بیاد میخوایم بریم زیارت قم و مشهد حتما میخرم چشم

من ۱۷ سالمه و بچه اولمازدواج فامیلی نکردمسابقه خانوادگی چنین بیماری هم نداریمنمیدونم چرا همچین میکنن

من ۳۸ 

ازدواج غریبه

بچه دوم

سابقه تو فامیل دور پدری تا دلت بخواد بود سندروم

اما شکر خدا نی نی م ۱۱ ماه شه الان سالمه

بزرگمم ۹ سالشه بگم نابغه ست دروغ نگفتم 

اگر بگم آزمایش رو وِل کن و برو بشین خونه به حرفم گوش میدی؟

همش الکیِ 

برو مطالب خانم دکتر موحدنیا رو بخون تو ایتا

اتفاقا چند شب هست که در مورد غربالگری اول مفصل داره مطلب میزاره 

که اصلا چی و چرا تو کشور ما اینقدر روش تایید شده و اتفاقا تو هیلی کشورها اصلا انجام نمیدن!

مگر خانمای سن‌بالا و اونایی که تو خانواده کلا ریسکشون دیده شده 

من بچه اولم نمیدونستم رفتم

بچه دوم به هیچچچ عنوان نمیرم

همش تجارت و استرس هست

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ