بچه ها من چند باری از کارت خواهرم نت گرفتم یواشکی بعد پیامشو برا خواهرم پاک کردم الان خواهرم متوجه کم شدن شده میخواد پرینت بگیره بنظرتون میزنه کدوم شماره شارژ گرفته اگه بفهمه خیلی بد نیشه شما بگید چیکار کنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱”در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بیارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بیارزش نمیرفتم، واقعاً میفهمیدم که بیارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱
تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود / کسی از فاسد حمایت نمیکند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمیکند به جز هرزهها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد میکنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بیحجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸
چرا نده مگه میخوای با پولش طلا یا ماشین بخری فوقش هرچقدر زیاد باشه ۱۰۰ هزار برمیداری 🤦🏼♀️
بهتره الان بری بهش بگی کار من بوده و قضیه رو حلش کنی تا بدتر نشده
فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱”در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بیارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بیارزش نمیرفتم، واقعاً میفهمیدم که بیارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱
نمیشه خیلی زشته اگه بفهمه من بودم داستان میشه از تومور شوهرش غریبه ابروم پیش اون که میره هیچ پیش پدر ...
وای چه اوضاعیه
فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40