2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر میخوای حسادتشو بیشتر کنی دراییهاتو بیشتر به رخش بکش و اینطور خودت هم لطمه بیشنری میبینی 

اگر نه سعی کن پنهان کنی و از طرف تعریف کنی تا حس خود کم بینیش گم بشه 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
اگر میخوای حسادتشو بیشتر کنی دراییهاتو بیشتر به رخش بکش و اینطور خودت هم لطمه بیشنری میبینی اگر نه س ...

نه میخوام دور شن. 

🟧📚📙📖 جواب توهین نمیدم. چون شانم بالاست.جوابتو ندادم یعنی دادم دور شو .درحدم نیستی باهات همکلام شم. 

اگر میخوای حسادتشو بیشتر کنی دراییهاتو بیشتر به رخش بکش و اینطور خودت هم لطمه بیشنری میبینی اگر نه س ...

چه لطمه ایی؟

🟧📚📙📖 جواب توهین نمیدم. چون شانم بالاست.جوابتو ندادم یعنی دادم دور شو .درحدم نیستی باهات همکلام شم. 

چه لطمه ایی؟

ادم حسود قصد تخریب تورو در میخود لهت کنه پایین بکشه تک رو یا درایی که داری رو بی ارزش جلوه بده 

پس بهتره ندونه که اصلا داری 

یا اگر میفهمه یه چهارتا ز مشکلاتت بگو بجا حسادتت حس همدردیشو تقویت کن اگر ادم نزدیکیه 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
اگه ادم حسودبا مادر و یا همسرت ارتباط داشته باشه.ولی با تو حسادت کنه و امارتو از زیر زبون مادرت یا ه ...

بهشون بگو از زمدگیم جلو قلانی نگید

اصلا در مورد تصمیمات و اهداف، داراییها و خوشی هاتون  نگید

چون حس حسادتشون برانگیخته میشه

از گره ها ،مشکلات و در کل هیچی از زندگی تون نگید تا جای ممکن 

در حضور این اشخاص کم حرف باشید

جلوشون جوری رفتار کنید که نفهمن متوجه ی حسادتشون شدید

اصلا در مورد تصمیمات و اهداف، داراییها و خوشی هاتون نگیدچون حس حسادتشون برانگیخته میشهاز گره ها ،مش ...

چرا نفهمه متوجه حسادتش شدیم؟

چرا نفهمه متوجه حسادتش شدیم؟

برای این که بیشتر حساس نشه و حسادتش شدیدتر نشه

یا مثلا ممکنه بخواد همش ثابت کنه که حسود نیست یا بخواد تخربتون کنه و از این قبیل مشکلات ( دیگه بستگی به اون شخص داره )

البته این نظر منه