2777
2789
عنوان

من به این مهمونی برم یا نه

293 بازدید | 18 پست

فرداشب همه ی خانواده شوهرم دعوت پدرشوهرم هستن ومن موندم که برم یا نرم؟چون از جاری بزرگه خوشم نمیاد ودرحقم بدی کرده و این وسط یه اتفاقی افتادکه جاری سومی که از من کوچیکتره هم باهام قهر کرده وبا اون قطع رابطه شدم بخاطر یه مسئله ای حالا جاری دومی که ادم خیلی با سیاستیه و مارموز و از قضا خواهرشوهرامم دوسش دارن  از عمد میره می چسبه به این دوتا که بامن  قهرن که حرص منو دربیاره ولی از اینطرف بامنم خوبه ولی یه وقتایی یه حرفایی میزنه که...🤯حالا جاری چهارمی وقتی همه پیش اونا باشن میره اون سمت و من تنها میشم غصه میخورم به شوهرم میگم چرا بیام که این صحنه هارو ببینم و دلم بسوزه اخه قبلا باسومیه قهر نبودیم این مشکلات رو نداشتم همون نیام بهتره اون‌میگه زشته نیای خونه مون اخه نزدیک خونه پدرشوهرمه براهمین

دخترم همه ی زندگیمه 

بهتره برید و با همسرتون خوش باشید و اصلا اهمیت به بی محلی کسی ندید و سرسنگینی اما محترم باشید

اينقدر قوى باش كه بدونى بايد بعضى چيزها رو رها كنى، و اينقدر صبور باش كه بدونى بايد براى اون چيزى كه لياقتت هست، صبر كنى . . .🌱! |با سختى‌ها مُبارزه كن،تا روياهاتو عملى كنى . .| |بعضی قدمها رو بايد تنهایی برداری . .| |باختنی وجود نداره،بعضی وقتا میبری، بعضی وقتا یاد میگیری . . :)☘'️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این مهمونی ایی که من میبینم تهش گیس گیس کشیه خدا رحم کنه

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

برو بنظرم چون دعوت کرده زشته که نری ولی در کل نه با کسی حرف بزن نه هیچی فقط بشین بیشتر هم گوشی دستت ...

اخه دفعه قبل خیلی حالم بد شد تا چندشب افسردگی گرفتم‌که چرا فلانیا با من اینطور رفتار کردن اگه منم خانوادم اینجا بودن غصه تنها شدن تو جمع نمیخوردم

دخترم همه ی زندگیمه 
نه همچین خانواده ای نیستیم که کار به اونجا بکشه

پس باهم اشتی کنین شماهم خیلی دوستانه با همسرت برین و بهتون خوش بگذره

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

اخه دفعه قبل خیلی حالم بد شد تا چندشب افسردگی گرفتم‌که چرا فلانیا با من اینطور رفتار کردن اگه منم خا ...

میفهمم چی میگی 

اما نباید کناره گیری کنی خودتو سرگرم کن جاری هم دوست نمیشه برای آدم 

شوهرت چی میگه؟ دوست داره برید مهمونی؟

کینه ها رو بریزید دور دنیا خیلی کوتاهه چرا با همه خودتونو درگیر میکنید

جاری بزرگه حقشه ولی اون سومیه بخاطر یه موضوعی که میخوام بعدها تاپیکش بزنم بگم‌چرا بامن قهر کرده و من بی تقصیر بودم‌ ولی متاسفانه این اتفاق افتاد بازم‌من دوسش دارم ولی اون بامن حرف نمیزنه اون‌دومیه هم میخواد منو‌ بسوزونه اینکارو‌میکنه

دخترم همه ی زندگیمه 
میفهمم چی میگی اما نباید کناره گیری کنی خودتو سرگرم کن جاری هم دوست نمیشه برای آدم شوهرت چی میگه؟ دو ...

اونم میدونه مشکلمو‌.هیچی نمیگه میگم‌می مونم میگه اشکال نداره هرچی خودت بگی ولی چون خونمون نزدیکه میگم‌بعدپدرشوهرم‌ومادرشوهرم ناراحت میشن اگه نرم اگه برمم خودم دلم میشکنه

دخترم همه ی زندگیمه