2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوج رسیدن ب چ درد میخورع با کسی ک دوسش نداری

اینم هس

ولی وقتی تو عاشقش باشی و اون ب اندازه تو عاشق نباشه اینم یه دردههه

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
چرا

چه حرفیه میزنی آخه 

بیرون مورد زیاد باشه آیا واقعا راضی هستی همسرت بهت خیانت کنه دور از جون مریض بشه؟؟ 

این حالتی که الان هستی از مغزته مغزت آروم نیست عزیزم افکار منفی جذب نکن انرژی منفی نده به خودت

مهم نیست که یه دختر چقدر قوی باشه اون یه نقطه ضعفی داره و اون اینه که تمام چیزی که میخواد یه آغوشه:) 

چه حرفیه میزنی آخه بیرون مورد زیاد باشه آیا واقعا راضی هستی همسرت بهت خیانت کنه دور از جون مریض بشه؟ ...

چی میگی میدونم خیانت میکنه چاره ای ندارم مجبوری موندم

چی میگی میدونم خیانت میکنه چاره ای ندارم مجبوری موندم

پس از خیانتشه که اینجوری شدی 

متاسفم 

مهم نیست که یه دختر چقدر قوی باشه اون یه نقطه ضعفی داره و اون اینه که تمام چیزی که میخواد یه آغوشه:) 

حالم ب اندازه کافی خرابه خراب ترش نکن

میدونم یکی دیگه رو دوس داری

فک کن جای منی 

من ب زوررررر اونی ک خواستم رو کنار خودم نگه داشتم چون دوسش دارم نمیتونم ولش کنم ولیی میدونم ب انداره من دوسم نداره ،دوسم داره میدونم ولی ن زیادددد مثل من

منممممم حالم بده بخاطرررر  این

تو فک کن تو در جایگاه من باشی زمان مجردیت با اون پسری ک دوس داشتی اگه تو شرایط من بودی انتخابت کدوم بود

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/