2777
2789
منم دوقلو دارم آره خیلی سخته هرچی بزرگتر بشن از نظر خواب اینا بهتر میشن ولی خب باز شیطونی هاشون و دع ...

خدا قوت پس حسابی میدونی چی میکشم 

دوقلوهای شما چند وقت شون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا قوت پس حسابی میدونی چی میکشم دوقلوهای شما چند وقت شون؟

بعله گلم واقعا مادر دوقلو بودن خیلی سخته ،دوقلوهای من نزدیک چهار سالشونه،امروز تو ماشین از بس با هم دعوا کردن و گریه کردن دیگه رسماً رد دادم،همزمان همچی باهم میخان وگرنه دعوا وگریه  انشاالله تنشون سالم باشه

به وقت تولد دوقلوها  
الهی بگردم از بس آلودگی هوا هس اگه تهران هستی

ن اصفهان هستیم 

نمی‌دونم چرا اصلا سرفه میکنه 

تازه از ذوقش که چن روزه نرفته بود پیش دبستانی با لباسای مهدش خوابید همشون رو کثیف کرد بالا آورده روشون گذاشتم لباسشویی تا ساعت ۷خشک میشن یعنی ؟

بعله گلم واقعا مادر دوقلو بودن خیلی سخته ،دوقلوهای من نزدیک چهار سالشونه،امروز تو ماشین از بس با هم ...

خدا حفظشون کنه برات

بله مادر دوقلو بودن خیلی سخته

وروجک های من همین الان هم باهم دعوا میکنن توی این سن

ن اصفهان هستیم نمی‌دونم چرا اصلا سرفه میکنه تازه از ذوقش که چن روزه نرفته بود پیش دبستانی با لباسای ...

من دخترم و بخاطر سرفه هاش بردم پیش فوق تخصص ریه 

اسپری داد میزنم خیلی راضی ام خدا رو شکر 

فک کنم اصفهان هم آلودگی داره 

اگه میبینی حال نداره نفرستش پیش دبستانی امروز

خدا حفظشون کنه براتبله مادر دوقلو بودن خیلی سختهوروجک های من همین الان هم باهم دعوا میکنن توی این سن

الهی عزیزم خدا برات خفظشون کنه چون دوقلو دارم قشنگ درکت میکنم من موقعیکه بچه ها یکساله بودن مادرم روزا میومد پیشم من دو ساعت می‌خوابیدم چه های لذت بخشی بود بدون استرس

به وقت تولد دوقلوها  
خدا حفظشون کنه براتبله مادر دوقلو بودن خیلی سختهوروجک های من همین الان هم باهم دعوا میکنن توی این سن

از همین الان هر پولی دستت میاد یک تیکه طلا بخر 

انشالله موقع عروسیشون داشته باشی دو تا جهیزیه همزمان بدی 

من دخترم و بخاطر سرفه هاش بردم پیش فوق تخصص ریه اسپری داد میزنم خیلی راضی ام خدا رو شکر فک کنم اصفها ...

نه حالش اوکی فقط سرفه می‌کنه

اخه بچم خیلی ذوق رفتن داره گناه داره نفرستمش

تازه باردارم هستم دوماهمه 😫😫خوابم میاد