2777
2789
الهی عزیزم خدا برات خفظشون کنه چون دوقلو دارم قشنگ درکت میکنم من موقعیکه بچه ها یکساله بودن مادرم رو ...

ممنونم عزیزم 

خوشا به حالتون،خدا حفظ کنه بچه ها و مادرتون

من تنهای تنهام ،مادرم نیست که به دادم برسه،بیست سال هس فوت شده،مادر داشتن نعمته

من روزا هم نمیتونم درست بخوابم

خداقوت منم تا الان بخاطر دخترم بیدارم دندون درمیاره طفلی اذیته چشام میسوزه خیلی شدید خستم و کم خواب ...

الهی ای جانم چند وقتش هس دخترتون؟

بچه های منم هر دو دارن دندون درمیارن

دفع جنین چرا ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از همین الان هر پولی دستت میاد یک تیکه طلا بخر انشالله موقع عروسیشون داشته باشی دو تا جهیزیه همزمان ...

واقعا بخدا 

باید سیو کنم براشون

و البته در کنارش برای دامادی پسرم که الان نه سالشه

نه حالش اوکی فقط سرفه می‌کنهاخه بچم خیلی ذوق رفتن داره گناه داره نفرستمشتازه باردارم هستم دوماهمه 😫 ...

الهی ،خب لباس هاش و اتو کن مامان مهربون بزار بره

ای جانم خدا حفظ کنه تو رواهی تون و هم

ممنونم عزیزم خوشا به حالتون،خدا حفظ کنه بچه ها و مادرتونمن تنهای تنهام ،مادرم نیست که به دادم برسه،ب ...

قربونت برم عزیزم ،غصه نخور عزیزم این روزا هم میگذره و  دسته گلات یک روز همدم تنهایت هات میشن ،باهم می رید خرید و بازار،همه این سختی‌ها فراموش میشه

به وقت تولد دوقلوها  
الهی خدا بهت صبر و توان بده عزیزم. خدا حفظشون کنه. برا همین جایگاه مادر اینقدر بالاس دیگه گلم. حالا ...

زنده باشی عزیزم 

یازده ماهشون

بله بنظر من مادر خیلی مقام بالایی داره،تا کسی مادر نشه خودش لمس نمیکنه مفهومش