2777
2789
عنوان

بچه داری واقعا سخته هاا واقعا ادمو دیوانه میکنه بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 41 پست

بعد بچه ها حرفاتون تاحدودی درسته ولی اینو قبول ندارم ک بچه ها خوب بودن . اخه بچه بچه اس دیگه . مثلا نوزاد الان با نوزاد ۴۰ سال پیش چ فرقی داشته؟؟

هر دو بچن زبون نفهمن بالاخره مریضی دارن سلامتی دارن .الان بچه من بینیش مثلا امشب کیپ بود نمیتونس نفس بکشه . اقا مگه این گذاشت ما بخوابیم ؟؟خب مثلا ینی بچه ۴ ساله های قدیم سرما نمیخوردن .؟

یا لجباز نبودن ؟

همون عموم ک میگم ووی بچه هاش انقدر تخس بودن ...

البته از باباها بد حساب میبردن بچه ها هاااااا . جرات نمیکرد بچه ای پیش پدرش نطق ب‌کشه

اما بچه های الان جفت پا میرن تو صورت باباهه اگه باباهه بهشون ی اخم کنه 

بعد بچه ها حرفاتون تاحدودی درسته ولی اینو قبول ندارم ک بچه ها خوب بودن . اخه بچه بچه اس دیگه . مثلا ...

حتما یک روز استراحت در هفته یا در ماه برای خودت در نظر بگیر. توی اون روز اصلا به بچه و شوهر فکرنکن. فقط خودت. توی یه پست توضیح دادم اشتباهی برای کس دیگه فرستادم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر اون تیکه که گفتی شوهراشونم کمک نمیکردن باید بگم بابای من الان حتی نوه هاشم بغل نمیکنه حالا فکر کنم مامانم ده شکم بچه اورده بنده خدا با مادرشوهر هم یکجا مینشسته دوتا بچه اخر مادرشوهرش با دوتا بچه اولش هم سن هستن 

بچه هام همه با فاصله یک سال نیم دو سال

واقعاااااااا سخته 

قدیم مردهاشون مرد بود و زنهاشون زن. مرد نان آور خونه بود، نمی‌ذاشت از این بابت آب توی دل زن تکون بخو ...

اینایی ک شما گفتی برا همه صدق نمیکنه مادربزرگ من تعریف میکردمیگف یسری مردای روستا موقع کار مزرعه جمع میشدن میرفن کاباره پیش هرزها یکیشم پدر بزرگ خودم و زنها جرعت اعتراض نداشتن وگرنه کتک میخوردن.تازه بیشرشون زن صیغه ای داشتن چرا خیانت نبود چون گوشی نبود مچ گیریمنبود

چون قدیمیا تو بچه بزرگ کردن وسواسی نبودن میزاییدن میسپردن به امون خدا ولی الانیا تو ریزترین نکات بچه حساسن

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

قدیم مردهاشون مرد بود و زنهاشون زن. مرد نان آور خونه بود، نمی‌ذاشت از این بابت آب توی دل زن تکون بخو ...

چه خوب گفتی. چقدر با همه حرفات موافقم

🇵🇸🇵🇸🇵🇸 در کرب و بلا بیطرفان بیشرفانند/تاریخ همان است. حسینی و یزیدی  یاایهاالعزیز😭😭😭
من بارداری اولمه هرروز سوره ولعصر میخونم بچه صبور و اروم بشه چون مامانش اعصاب نداره😂

ای خواهر به خدا من حداقل روزی ده بار بیست بار شوره عصر می‌خوندم ولی بچه م اینقدر کم صبره اینقدر زود رنجه که حد ندارم خواهرم میگه یادته چقدر عصر می‌خوندم بر عکس شد

چه خوب گفتی. چقدر با همه حرفات موافقم

عزیزم این برا همه صدق نمیکنه الانم زنو شوهرای خوشبخت هس قدیم و جدید نداره بیچاره مادربزرگ پدری منو تو بیست سالگی داده بودن بپیر مرد پنجاه ساله همیشع برا جوونیمخودش گریه میکردو اه میکشید