2777
2789
عنوان

یکی از معایبِ زندگی با دخترِ شوهرم

1879 بازدید | 110 پست

فقط خدا میدونه چقدر دلم پره....

انقدر دلم پره که خوابمم نمیبره.....

چقدر سعی کردم باهاش رفیق باشم ولی نشد....

چقدر سعی کردم جای خالی مادرشو که از بچگی ولش کرده و رفته و هیچ خبری ازش نیست، پر کنم ولی نشد....

یه جورایی انگار دستم نمک نداشت!!!

شما بهم بگین چجوری باید با مخبر بودنش کنار بیام؟

(منظورم از مخبر بودن اینه که صد بار هم من هم شوهرم بهش گفتیم این خونه چارچوب داره،هر حرف و اتفاقی توش میوفته،نباید به بیرون از خونه برده بشه و به کسی گفته بشه؛بِهِتَم قول میده که نَگِه ولی تا با مادرشوهرم تنها میشه همه چیو میریزه رو دایره،بعده ها هم با سوتی ای که خودش میده متوجه میشی که بهت دروغ گفته!!!!!)

نمیدونم دلیل این کارش چیه؟!

هر وقتم که باهاش حرف میزنم و ازش میپرسم چرا حرف میبری؛یا سکوت میکنه یا توجیه میکنه و اینجوریه که من علتشو متوجه نمیشم.....و این فضولیش باعث شده حتی عمه هاشم نبرنش خونشون...

هعی،کاش در توانم بود و میتونستم این اخلاقشو ترکش بدم ولی حیف که نمیتونم....

میدونین بدتر ازین چیه؟اینه که بخاطر فضولی و دروغاش باهاش ناخودآگاه سرسنگین میشم و شوهرمم وقتی میبینه با اینکه دخترش مقصره و من باهاش سرسنگین شدم؛دیگه منو محل نمیده و باهام حرف نمیزنه،مگه در حد چند کلمه،اونم با لحن سرد و جدی....

دخترشم اینجوری هی میره سمت باباش که مثلا حرص منو دربیاره....

من قوی نبودم، صبور هم نبودم؛ مجبور بودم....اجبار ازت یه آدمِ دیگه میسازه!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی از بچه ها تو یه سنی این اخلاق دارن خبرگزاری و گزارش گری خیلی دیدم میخوان جلب توجه کنن یه جاهایی حرفی برای گفتن داشته باشن باید بهش آگاهی بدین 

چند سالشه

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

والا درود به شرفت مردم حوصله بچه خودشونم ندارن اونم بچه های الان که خوب تربیت نمیشن ،همین که داری رسیدگی میکنه به اون بچه خدا قوت ، در مورد حرف خبر بردنشم به پدرش بگو باهاش صحبت کنه البته شاید مادرشوهرت میگیرتش به حرف اونم همه چیو میگه 

لایک نکن 🤨

چن سالشه؟؟

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

متاسقانه راهی نداری جز اینکه مراقب باشی از مسائلی که دوست نداری دیگران بدونن، خبر دار نشه. 

ربطی به اینکه دختر خودت نیست نداره. 

متاسفانه این عادتیه که بعضی بچه ها دارن و ممکن بود، حتی اگر دختر خودت باشه هم همین عادت رو داشته باشه. 

فقط باید مراقب باشی تا از مسائلی که برات مهمه که مخفی بمونن، خبردار نشه. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
من خودم مادرم فوت کرد و ما مادری داشتم ..! کانکت شدن با ما مادری اصلا کار راحتی نیست ..!

درسته منم اصلا انتظار ندارم منو جای مادرش بدونه، یعنی حتی نمیتونم انتظار داشته باشم که حرف خونمو جایی نبره؟!!!!!!

من خودم مادرم فوت کرد و ما مادری داشتم ..! کانکت شدن با ما مادری اصلا کار راحتی نیست ..!

خدا مادرتو رحمت کنه؛و بهتون صبر بده