2777
2789
و کلام آخر اینکهچون دبیرستان سه سال شاگرد اول بودم خانواده و مدیرمون توقع داشتن دانشگاه ملی قبول میش ...

بنظرم اصلا به پیام نور و ملی نیست به عرضه هست و استعداد و هوش که ماشالله شما بنظرم هم استعداد داری هم هوش .... بخدا شانسی نیس اینا از هوشه که انقد ماشالله نمراتت عالی هست عزیزم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید طولانی شد خلاصه اینکه خواستم بگم تلاشت بکن از خدا هم کمک بخواه هواتو داره اول هم سوالهای ک ...

خواسش میکنم فدات شم ... بخدا کل پیاماتو با ذوق میخونم از بس که ماشالله شیرین نوشتی و حس و حال خوب میگیرم ازت قربونت برم 

شما ی کوچولو بیشتر از من منم خیلی استرسی ام اجی:(

یادمه یکی دوستام که موقع امتحانا بهم زیاد زنگ میزد و همیشه از منم زودتر کتابو دوره میکرد و میرفت میخوابید ولی من کل شب با استرس بیدار و تا صبح میخوندم و ازش عقبتر بودم بنده خدا قرص‌ برا استرسش میخورد میگفتم نخور ضرر داره میخوری و بازهم استرس داری که

اره منم یمدت خوردم دکتر بهم داده بود اصلا خوب نبود گذاشتم کنار

برنامه ریزی کن بتونی کتابو درست و کامل بخونی دیگه نیاز به هیچ دارویی نیست، بهترین دارو برنامه ریزی برای خوندن کامل کتاب