2777
2789

درس بخش کوچیکی از زندگیه

زندگی خیلی وسیع تر از این حرفاست

تو تلاشتو بکن خدا تلاشاتو میبینه

همه چی میگذره سه سال دیگه منوتو وقتی به هدفامون رسیدیم به این روزای پر از استرسمون میخندیم

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همیشه بدترین استرسارو میکشیدم برا درسبعدا زندگی یه طوری میشه به اون دوران میخندیالبته هر زمانی سخ ...

فدات شم ب خدا همه اعتماد بنفسمو درگیر کرده و پشت کنکوری و حرف بقیه....

خیلی قشنگ گفتی قربونت برم مهربونم💗

سلامت باشی دوست خوب من 

ممنونم ازت 🤍

راستی موقع درس خوندن کنارت خوراکی داشته باش، به خودتم استراحت بده، اون استراحتای بین درس خوندن خیلی کیف میده. 

سلام ان شاءالله موفق باشی

من دوران مدرسه مخصوصا شب امتحان انقد استرس داشتم که شام بزور میخوردم شب تا صبح بیدار درحال خوندن و از استرس زیاد هر درس رو دوبار میخوندم بعد میرفتم درس بعدی صبح که میشد حس میکردم چیزی یادم نیست و مرور میکردم و همیشه هم دعا میکردم میگفتم خدایا حاضرم بمیرم ولی تجدید نیارم و دوران دانشگاه هم مشروط نشم و.....و خداروشکر هیچوقت هم همچین اتفاقی نیفتاد 

یادمه دانشگاه ترم اول دوتا امتحان پشت سرهم بود گفتم سرشب بخوابم ساعت ۱۲ شب پاشم بخونم تا صبح ولی متاسفانه خواب افتادم صبح حدودا ساعت ۶ با استرس بیدار شدم شاید باورت نشه دو سه درس بیشتر نتونستم بخونم ولی اون درس رو با نمره ۱۳ پاس کردم البته پیام نور بودم و ۶ نمره رو استاد داده بود و امتحان هم از ۱۴ نمره بود و تستی سوالارو هم شانسی جواب داده بودم فقط یکی دوتاش تو همون سه درسی که خوندم بود