2777
2789
منم چندبار اینطوری شدم و حتی بعدش فکر میکردم تا صبح زنده نمیمونم اما خودش درست شد بعد ی مدتی الانم ا ...

به نظرم بگو ولی چون از استرس اینطور شدی خطرناکه نیست ولی این حالت روحی نباید نادیده بگیری روحت داره بهت میگه حالم بده باید کمکش کنی اللته اگر میترسی بازم اکو و نوار قلب بده و خطرناکه نیست منم همینجور بود دادم چیزیم نبود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم بگو ولی چون از استرس اینطور شدی خطرناکه نیست ولی این حالت روحی نباید نادیده بگیری روحت داره ...

روحی که واقعا تو سن 16 سالگی کم اوردم از شدت استرس و درد قلب و دستم نشستم گریه میکنم نمیدونم واقعا باید چیکار کنم همش افکارات منفی دارم کلا خوب نیستم 

برای من که مهم نیست نگرانم نیستم تهش مرگه فقط خواستم بدونم اگه خطرناکه با دوستام خدافظی کنم

دارو استرس و افسردگی میخورم ولی دکتر بسته به روحیهت و مشکلت داذو میده داذو های من شاید برات خوب نباش ...

متاسفانه خانوادم طوری هستن که اگه الان برم بیدارشون کنم بگم حالم بده میگن چرا بیدارم کردی اگرم بیدار بشن میگن چیزی نیست خوب میشی و فکر میکنن دارم بزرگش میکنم ولی خودم دستمو میزارم روی قلبم از صداش میترسم پس باید بدون دکتر خوب بشم

روحی که واقعا تو سن 16 سالگی کم اوردم از شدت استرس و درد قلب و دستم نشستم گریه میکنم نمیدونم واقعا ب ...

به نظرم نمیشه از حالم بد فرار کرد باید بری پیش روانشناس مننم حالم بده اگر نرم هیچجوره نمیتونم سر پاشم

متاسفانه خانوادم طوری هستن که اگه الان برم بیدارشون کنم بگم حالم بده میگن چرا بیدارم کردی اگرم بیدار ...

پس تنها راهش اینکه ویزیت انلاین یک دکتر بشی بدون غهمیدن خانوادت بعد دارو بخوری البته دمنوش بخور حالا که نمیتونی