2777
2789
عزیزدلم خدا بیامرزه پدرت رو...کی از دست دادی ایشون رو؟

مرداد 

چقد اون بیمارستان ترسناک و سیاهه برام 

چجوری میرفتم اونجا 

بابام روی تخت بود 

چش قشنگش همیشه نگاه می‌کرد ببینه کی من میرم 

درد بگیرم

ب پاشون نیفتادم😭😭😭😭برم داخل همون شب مرد

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
مرداد چقد اون بیمارستان ترسناک و سیاهه برام چجوری میرفتم اونجا بابام روی تخت بود چش قشنگش همیشه نگاه ...

دورت بگردم من🖤

منم داغ رو تجربه کردم با این تفاوت که من توی خرداد این موضوع رو تجربه کردم...منم لحظات آخر نتونستم کناره عزیزم باشم...

میترسم برم توی گالریم...عکساش هست فیلماش هست خودش نیست🫂

نمی‌دونم چرا و چطور قراره همه چیز درست بشه اما می‌دونم که درست میشه:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرداد چقد اون بیمارستان ترسناک و سیاهه برام چجوری میرفتم اونجا بابام روی تخت بود چش قشنگش همیشه نگاه ...

منم مادرمو از دست دادم منم حالم از اون بیمارستان بهم میخوره.از پرستارای اون شب حالم بهم میخوره اما واقعیت اینه که برای هرکسی یه زمانی مقرر شده دست هیچکس نیست

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
دورت بگردم من🖤منم داغ رو تجربه کردم با این تفاوت که من توی خرداد این موضوع رو تجربه کردم...منم لحظا ...

من روز آخر نذاشتن ببینمش 

منم اصرار نکردم

التماس نکردم

چون احمق بودم فکر میکردم بابد به قوانینشون احترام گذاشت 

ولی مگه اونا اصلا مریص ما براشون مهمه 

به همشون به چشم ی اضافی نگاه میکنن ک هر چ بیشتر بمیرن اونا راحت میشن 

منم از خودم نمیگذرم 

چشاش قشنگش منتظرم بود 

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
منم مادرمو از دست دادم منم حالم از اون بیمارستان بهم میخوره.از پرستارای اون شب حالم بهم میخوره اما و ...

خیلی بهم بدی کردن خیلی 

مثل یه حیوون باهام برخورد کردن

هنوز صداش تو گوشمه 

من چون میدونستم با بام رفتنیه با رضایت آوردمش خونه تو خونه فوت شد

منم اگر می‌تونستم میبردمش خونه ولی کلی دستگاه بهش وصل بودد

من روز آخر نذاشتن ببینمش منم اصرار نکردمالتماس نکردمچون احمق بودم فکر میکردم بابد به قوانینشون احترا ...

وا این چه حرفیه

شوهر من با هر مریضی که میمیره حالش بد میشه اکثر کادر درمان همینن وحتی اگر براشونم مهم نباشه پروتکل رو انجام میدن هر بیماری که کد بخوره ۴۵ دقیقه احیا میشه داروها کامل تزریق میشن و ماساژ قلبی داده میشه بعد ۴۵ دقیقه احیا متوقف میشه مگر تو بیمارهای اند استیج که احیا کوتاه تره ولی در کل احیا انجام میشه

خیلی بهم بدی کردن خیلی مثل یه حیوون باهام برخورد کردنهنوز صداش تو گوشمه

متاسفانه خیلی هاشون وجدان کاری ندارن البته نه همه.نمیدونم شاید الان ما داغداریم و عصبی هستیم ولی به نظر من مرگ آدما براشون عادی شده

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
منم اگر می‌تونستم میبردمش خونه ولی کلی دستگاه بهش وصل بودد

نزاشتم به کرحله ای برسه که بهش دستگاه وصل کنن 

خیلی سخت بود تو خونه جون داد من پیشش بودم 

منتظر موندم اومدن بردنش 

به حکمتش دل بسپار(خدا)
وا این چه حرفیهشوهر من با هر مریضی که میمیره حالش بد میشه اکثر کادر درمان همینن وحتی اگر براشونم مهم ...

بابای من تنها بیمار هوشیار اونجا بود

وقتی بیمار هوشیار هست 

تحمل اونجا خیلی براش سخت تره 

من میخواستم بابام رو ببینم 

مگه خودشون بابام ندارن 

مگه خودشون اگه بیمار داشته باشن اونجا دم دقیقه نمیرن بالا سرش 

نمیبخشم 

تمام اونایی ک در حقم بدی کردن 

تمام اونهایی ک مرگ آدما براشون بی اهمیته 

نزاشتم به کرحله ای برسه که بهش دستگاه وصل کنن خیلی سخت بود تو خونه جون داد من پیشش بودم منتظر موندم ...

😭😭😭😭😭

وا این چه حرفیهشوهر من با هر مریضی که میمیره حالش بد میشه اکثر کادر درمان همینن وحتی اگر براشونم مهم ...

دوست عزیز همسر شما خوب.ممنون بابت خوب بودنشون.الان ایشون داغ دیده بهتر نیست فعلا دفاع نکنید یا اون وا رو نمیگفتید

بابای من تنها بیمار هوشیار اونجا بودوقتی بیمار هوشیار هست تحمل اونجا خیلی براش سخت تره من میخواستم ب ...

کلا ورود به icu ممنوعه و ربطی به هوشیار یا ناهشیار بودن بیمار نداره مطمئن باشین تا حد امکان تلاش کردن خودتون رو با این افکار ازار ندیدن