2777
2789
عنوان

چرا توی هر تاپیک دعوا درست میکنید

46 بازدید | 7 پست

منظورم اون تاپیک‌هایی که موضوع نامناسبی دارن نیست.

جو رو بعضیا میان بهم میریزن.

دیشب یه تاپیک پربازدیدی بود، امروز که وارد سایت شدم دیدم ترکیده

ما با استارتر اون تاپیک وکاربرایی که حضور داشتن کلی صحبت و بحث کردیم و درآخر آشتی. ولی امروز صبح ترکید به خاطر بعضیا😶

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑

دعوا دوست دارن

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هروق عصبین اینجا میان الکی جنجال درست میکنن، انگار ما موشه آزمایشگاهی شونیم 

ولشون کن اینارو 

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

هروق عصبین اینجا میان الکی جنجال درست میکنن، انگار ما موشه آزمایشگاهی شونیم ولشون کن اینارو

آخه دیگه خیلی حرکت بچگونه‌است

با هر حرفی بخواد دعوا درست کنه!

حالا خوبه نی‌نی‌سایت قابلیت ویس دادن نداره که کاربرا برای هم بفرستن😂

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑

آخه دیگه خیلی حرکت بچگونه‌استبا هر حرفی بخواد دعوا درست کنه!حالا خوبه نی‌نی‌سایت قابلیت ویس دادن ندا ...

ادم باید عقل تو کلش باشه تا بفهمه چ حرکتی چیپ و زشته 

خداروشکر واقعا، خوبه کلی هم ارور و باگ داره😐💔

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412