2777
2789
عنوان

تورخدا جوابمو بدید دق کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سال قبل دخترم تواشپزخونهدخوردسرش زمین صبحش خون دماغ شده یعنی ازضربه بوده

بعید می‌دونم 

اگه خبری باشه زیر سه ساعت علائم عود میکنن

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

نه فقط باد داشت کم کم با روغن زرد خوابید بادش

نذاربخوابه‌‌یا‌خودت‌تاصبح‌نخواب‌‌هی‌ببینش‌دوروبری‌های‌مایکی‌۴سال‌پیش‌بچه‌۳سالش‌قفل‌خورد‌سرش‌شب‌خوابید‌متاسفانه‌صبح‌پانشد‌

نذاربخوابه‌‌یا‌خودت‌تاصبح‌نخواب‌‌هی‌ببینش‌دوروبری‌های‌مایکی‌۴سال‌پیش‌بچه‌۳سالش‌قفل‌خورد‌سرش‌شب‌خوابی ...

الان خوابیده بعد یکساعت خوابید خطرناکه؟خوابش میومد ضربع که خورد یکساعت ب زور نگهش داشتم نخوابه

الان خوابیده بعد یکساعت خوابید خطرناکه؟خوابش میومد ضربع که خورد یکساعت ب زور نگهش داشتم نخوابه

آره ‌یک‌ساعت‌که‌چیزی‌نیس‌بچه‌گیج‌شده‌‌فقط‌‌خودت‌خوابت‌نگیره‌هی‌ببینش‌‌چون‌ضربه‌توخواب‌خیلی‌واکنش‌نشون‌میده