2777
2789

طبقه بالایی مون از ساعت دوازده شب تا الان اهنگ گذاشته صدای آهنگ رو بلندد کرده

اهنگ دوبس دوبس 

بلند بلند هم داد میزنن حرف میزنن 

خاک تو سرشون به خدا 

حرصی میشه چ قد آدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زنگ بزنید۱۱۰ وبگید نگن شمابودید

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
دوبس دوبس🤣

به قران 

یه پسر جوون داره همش دپستاشو میاره خونه همش از این اهنگا میزارن 

اخه اهنکه هیچی هم نمیخونهههه فقط دوبس دوبسه 

خوب سگ مصب قطعش کنننن اون اشغالو 

صدای دوبس دپبس رپ بلند میکنن بعد صداشون به هم نمیرسه داد میزنن خرف میزنن

خیلیییی بی فرهنگن اخع ساعت ۳ شببب 

اگه شمارشون رو دارینزنگ بزنین پلیس ،شماره رو بدین اونا زنگ میزنن تذکر میدن

شماره شو داریم به مامانم میگم زنگ بزن محل نمیده 

میگ ولش کن 

شب یلداس و فلان 

میگم شب یلداس که یلداس چ ربطی داره طرف باید شعور داشته باشه 

هر چند فک میکنم پسرش تنها باشه 

یه پسر جوون داره همش صدا اهنگ تا ته زیاد میکنه دوستاشو میاره 

طبقه بالایی ما دیگه تو خونشون چیزی سالم نمونده هرچی بوده شکوندن بس که دعو کردن امروز صبح خواب بوذم رفتم برم دستشویی دیدم تو دستشویی صدا میاد نمیخوام برو برو دیگه تمومه داد و‌ بیداد 

بغلی هم سگ داره سگش گنده گنده یه بار حمله کرد بهم در اسانسور جنگیم کرد کارم کشید واکسن الانم صداش میاد همش تو راهرو

ایفونمون هم خراب شده یهو سه شب زنگ میخورهههههخ‌بووووووووق

یه گربه هم هست هرزگاهیی میاد در میزنه با دستش که بیاد تو میگن مثل اینکه مال واحد پایینی هست اشتباهی یه طبقع میاد بالا

ساختمون رو به روییی هم که دریل برداشتع از صبح 

شماره شو داریم به مامانم میگم زنگ بزن محل نمیده میگ ولش کن شب یلداس و فلان میگم شب یلداس که یلداس چ ...

به مامانت بگو الان صبح یلداست شب یلدا تموم شد رفت

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
طبقه بالایی ما دیگه تو خونشون چیزی سالم نمونده هرچی بوده شکوندن بس که دعو کردن امروز صبح خواب بوذم ر ...

عملا وسط جبهه هستید یه تانک کمه😁😁😁

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
طبقه بالایی ما دیگه تو خونشون چیزی سالم نمونده هرچی بوده شکوندن بس که دعو کردن امروز صبح خواب بوذم ر ...

کاش برن حایی ک لیاقتشونه اخه یعنی چییی خدایی خیلی بی فرهنگیه 

اینا هم نه فقط امشب کار هر شب شونه 

اتفاقا اینا هم یه سگ گنده دارن بعضی شبا صدای بلند پارس کردنش میاد 

به مامانت بگو الان صبح یلداست شب یلدا تموم شد رفت

ببین در خد دو دقیقه با داداشم دعوا کردیم داد و بیداد 

حالا میگ شما هم خوب داد و بیداد کردین زشته زنگ بزنم 

بابا سه ساعته اهنگ کوفتیشونو قطع نمیکنن

ببین در خد دو دقیقه با داداشم دعوا کردیم داد و بیداد حالا میگ شما هم خوب داد و بیداد کردین زشته زنگ ...

این موقع که دیگه خدایی بده ولی خب چاره ای نیست تحمل کن

وایی ساعت ۳ و نیم شبه چطور میتونن ما رفتیم یلدایی برای شام و شب نشینی ۷ و نیم ۸ رفتیم ۱۲ و نیم بلند ...

فک کنم دوستای پسرشونه 

یه پسر جوون دارن همش دوستاشو میاره سر و صدا اهنک بلندددد

بلند بلند هم با هم حرف میزنن راهرو هم بوی سیگار گرفته بود 

عملا وسط جبهه هستید یه تانک کمه😁😁😁

اونم به هول و‌ قوع الهی یه باشگاه تیراندازی نمیدوتم چیه ترقست 

هر روز میگه بوم بوم بوم

حالا ما خونه قبلی یه خانومه بود ساعت ۸ و نیم صبخ روضه میذاشت تو پنجره کل مجتمع صدا روزه طبقه بالایی الزایمر داشت داد میزد کمک رو به رویی زن و شوهر دعوا داشتن کتک کاری سگا واق واق میکردن گنشجکا صبح جیک جیک جیک جیک رسما رواتی شده بوده بوپیم یه مار هم اومد تو خونمون گم‌شد دیگع پیداش نکردیم

خلاصه سر اینکه ارامشمون‌زیاد شه اومدیم اینجا که اینجا علاوع بر مشکلات قبلی جای مار موش اومده و گم شده