2777
2789
عنوان

ظرف عسلمو خریدم دویست هزار

125 بازدید | 24 پست

دیدم مورچه زده ریختم دور

وای خدا چقد رو ضرریم

این هفته ۱۰میلیون ضرر کردیم😔

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید میذاشتی جایی ک مورچه نزنه .من شیره انگور و عسل رو همیشه تو یخچال میذارم

جای اینا تو یخچال نیست خرما هم

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
صدقه بده

والا زیاد صدقه میدم

جای اینا تو یخچال نیست خرما هم

وقتی مورچه بزنه هست منم همه رو یخچال میزارم

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
این ماه برای منم پیش اومد 😐🙍‍♀️خوشبحال مورچه ها

من ریختم دور

دذسته ولی زمستون مورچه فقط تو یخچال نمیاد وگرنه خوپه ما پره مجبورم بذارم

یه بنده خدایی میگفت پودر مورچه از عطاری گرفتم فراری شدن منم فردا میخوام بگیرم

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
ن پس بخورش مریض بشی😐😐😐😐😐😐😐

فک کن فقط یه قاشق مربا خوری خوردم

چرا سم نمیزنید؟

من خرما خریدم یه لشگر مورچه حمله کردن دیگه نمیشد بخوری که حال ادم بد میشد

هر جا مسیرشون بود سم ریختم انگار غیب شدن الان یه دونه مورچه تو خونه نیست.

ازین سم های پودری از مغازه سموم کشاورزی خریدم. حتی تو گلدون هزار پا بود ازین سم ریختم نابود شدن قیمتش قبلا ۱۵ تا ۲۰ تومن بود الان ۳۰ ۴۰ تومن شده