2777
2789
عنوان

ظرف عسلمو خریدم دویست هزار

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 24 پست
چرا سم نمیزنید؟من خرما خریدم یه لشگر مورچه حمله کردن دیگه نمیشد بخوری که حال ادم بد میشدهر جا مسیرشو ...

بخدا ریختم پودر سم

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
من مدادش رو گرفتم زدم بی فایده بود حالا پودر هم امتحان کنم

مداد منم دارم از یه جا میرن یه جای دیگه

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما سم قوی نبوده وگرنه من ریختم ریشه کن شدنبرای هر نوع جونوری مثل مورچه و موریانه و سوسک و هزارپا و ...

اسمش چیه

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
اسمش رو نوشته هکرقیمتش هم نگاه کردم زده ۲۴ تومن فکر میکردم بیشتر خریدم.

متشکرم حتما میخرم

متشکرم حتما میخرم

خواهش میکنم

این پودری ها فکر کنم کلا قوی باشن نسبت به قیمتشون کاراییشون عالیه. اسپری هاشم هست مایع هستن  اونا هم قوی هستش ولی خب بو دارن این پودری ها بو ندارن ولی بعد یک ماه میتونید جارو کنید.

خواهش میکنماین پودری ها فکر کنم کلا قوی باشن نسبت به قیمتشون کاراییشون عالیه. اسپری هاشم هست مایع هس ...

برای انسان سمی نیست؟

برای بچه هام میترسم

برای انسان سمی نیست؟برای بچه هام میترسم

خب روش نوشته که از تماس با پوست و چشم خودداری بشه.

ولی خب جایی بریزید که بچه ها دسترسی نداشته باشن مثلا زیر فرش یا اگه داخل کابینت هستن یا تو تراس

اگه از بچه ها تون میترسید که دست بزنن سم مایع بگیرید ک اسپری هستش ولی اونا بو دارن تا یکی دو ساعت