2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 169 پست
ازدواج مجدد منظورمه عزیزم

من انقدر بی عقل نیستم

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با بیرون چیکار دارم وااا

همسرت فهمیده از طلاق می‌ترسی و نمی‌خوای جدا بشی داره به قول معروف میتازونه 

من باشم میگم اتفاقا منم از خدامه ازت جدا بشم تشریف بیار مهریمو بده تا زودتر خلاص شم ازت

امروز جدا شدیم حالا خواهرشوهرم پیام داده تلوزیون مامانم میام میبرم 

درحالیکه هزار بار پول گرفته به بهانه تلوزیون 

گفتم حسابی نداریم

عقلشون نمیکشه حالاکه جدا شیم بجای اینکه هوامون داشته باشن اینجوری میکنن 

دندون لقو باید هرچ زوتر کشید

هوووففف نمیدونم چرا انقدر آشفته ام هر بلایی بگی سرم آورده هااا ولی نمیدونم چرا انقدر پریشونم

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
ازدواج دوباره بی عقلیه؟جدی؟؟؟

بله با شرایطی که من دارم بی عقلی محض

همسرت فهمیده از طلاق می‌ترسی و نمی‌خوای جدا بشی داره به قول معروف میتازونه من باشم میگم اتفاقا منم ا ...

یعنی میگی فقط داره قمپوز میاد

یعنی میگی فقط داره قمپوز میاد

اره 

حتی بگو مهریه هم نمی‌خوام بیا طلاق بده 

تو خونه داری ماشین داری اونو ول کنی چوسم نداره 

مگه خره ول کنه اخه؟؟؟؟

والا اگه رفت هم به درک همچین جونوری نباشه بهتره

خر نشو چون از تغییر زندگیت میترسی اون حس وابستگیه

چیکار کنم ازش خلاص شم بخدا دروغ نمیگم خیلی اذیتم کرده اگه یه خوبی کرده ده تا بدی کرده ولی الان فقط اون یه خوببش میاد جلو چشمم دلم به حالش میسوزه تو قلبم انگار آتیش روشنه دارم میسوزم از دردش