حدود پنج ماهه جایی مشغول به کار هستم که مسئول آزمایشگاه اونجا از همون روزای اول یه جور خاصی باهام رفتار میکرد و انقدر ضایع بود رفتارا و نگاهاش که همکارامم متوجه شده بودن ولی کلا رفتارش جوری بود (و هست) که انگار از دماغ فیل افتاده
بعد از یه مدت هی می اومد تو بخش ما (اتاق عمل) و میرفت در صورتی که اصلا اونجا کاری نداشت اانگار میخواست یه جیزی بگه توی یه روز شاید ۵ ۶ بار میومد یه روز که خلوت تر بودیم خیلی اومد و هی میومد جایی که برای استراحت اونجا مینشستیم همون روز گذاشتم خلوت که شد خودم بهش گفتم مشکلی پیش اومده؟ گفت نه چطور گفتم اخه رفت و امدتون به اتاق عمل زیاد شده گفتم شاید نمونه هایی که میفرستیم مشکلی داره برای نظارت میاید بالا خندید و هیچی نگفت بعد نشست همونجا و یکم حرف زدیم انگار خیلی منتظر چنین موقعیتی بود( چون اتاق عمل همیشه شلوغه)و آخرش شمارمو گرفت
گاهی بهم پیام میداد ولی نه اینکه بخواد حرفای روزمره بزنه
یا مناسبت ها رو تبریک میگفت یا درمورد کار اگر موردی بود در حد یه گوشزد میگفت و منم بحث رو ادامه نمیدادم
این اواخر یکم پیام دادناش بیشتر شده بود و درمورد چیزای مختلف حرف میزد تا اینکه امروز عصر بهم پیام داد از این متن های تبریک یلدا بود منم تشکر کردم و تبریک گفتم