2777
2789
اولین حاکم رو بریتانیا با اشغال این جزیره توی تاریخ 1264 با اوردن خاندان آل خلیفه درست کرد متاسفانه

بازم با این که یک خاک رو جدا کنن فرق میکنه

دوقرن دوام آورده بودن که، یکم دیگه هم صبر میکردن دیگرانی بودن که از تو چنگ بیگانه درش بیارن و نذارن جدا بشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=365146026]تو این جور تاپیکا هیچ وقت نتیجه ای در کار نیست به جز 💣 برای هر دو طرف بحث😂[/QUOTE

میگن ما مال بحرینیم

بحرین مال ایران بود منم ایرانیم تمام 

اینهمه شجره نامه نمیخواد

ایرانی ایرانیه 

تاپیک قومیتی ممنوعه چون فقط باعث توهین و اختلاف و دعوا میشه

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
اون حرف رو به این منظور زد که بعد از اشغال بحرین توسط انگلستان توی زمان قاجار...بارها انگلیس برای بح ...

پس چرا الان بریتانیا از این کارا نمیکنه تو ایران؟

یعنی فکر میکنید اگه اون حکومت ادامه دار بود بقیه ی دخترا عروس نمیشدن؟

در هر صورت جواب نمیخوام و دنبال بحث نیستم 

بازم با این که یک خاک رو جدا کنن فرق میکنهدوقرن دوام آورده بودن که، یکم دیگه هم صبر میکردن دیگرانی ب ...

بحرین زمان قاجار از ایران جدا شد...

بریتانیا توی سال 1820 چون دید ایران قدرتشو توی خلیج فارس تضعیف شده به بهانه عدم امنیت راه های تجاری جزایر خلیج فارس و بهانه مقابله با دزد دریایی به قرار دادی رو با شیخ نشین های منطقه بحرین امضا کرد...

بعد از این سال از زمان قاجار تا پهلوی بارها تلاش کردن به هر طریقی این جزیره رو برگردونن که نشد...

بحرین به اجبار از ما در کل جدا شد در زمان قاجار

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁