عکسای شب یلدا فامیلای شوهرمو دیدم همه باهم رفت و آمد دارن فقط ماییم که با هیچ کدوم رفت و آمد نداریم بخاطر اینکه من خیلی حساسم یکی بهم چپ نگاه کنه میشینم هزار داستان براش میسازم تو ذهن خودم و روزها غصه میخکرم یه حصار برا خودم ساختم که فکر میکنم اگه ازین حصار دربیام صدمه میبینم بیچاره بچم بیچاره شوهرم من خیلی ادم بدیم؟اره؟
کاری کردن چیزی گفتن ک اینجور شدن؟ با خانواده خودت هم همینی ؟ یا کلا از غریبه ها فراری هستی
نه با خانواده خودم اوکیم با فامیلای خودم نمیگم خوبم ولی احترام بهم میزارن اصلا تماس تلفنی نداریم باهاشون سالی یبار میرم عید دیدنی شهرمون بهشون سر میزنم چقدرم تحویلم میکیرن خیلیم بهم خوش میگذره من عیچ فامیلی اینجا ندارم ولی شوهرم خیییلی داره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میدونم اگه نمازو قران بخونم حالم خوب میشه سه ساله کامل ترکش کردم قبلا کاخل نماز بودم ولی سه ساله که ...
من خواستم بهت بگم علت بی قراری هات شاید نخواندن نماز یا قرآن باشه.. ولی دلم نیومد ناراحتت کنم چون من در حدی نیستم که بخوام برا کسی تعیین تکلیف کنم.. ولی اینو خوب میدونم خوندن نماز و قرآن واقعا به زندگی و به دل آدم آرامش میده.. از همین امشب شروع کن.. مطمئنم آرامش میاد به زندگیت..خواهش میکنم امتحان کن
نه با خانواده خودم اوکیم با فامیلای خودم نمیگم خوبم ولی احترام بهم میزارن اصلا تماس تلفنی نداریم باه ...
خانواده خودمون ک حال آدم هم خوب میشه باهاشون
بعضی خانواده های شوهر ذاتشون بده تیکه و حرف نیش دار میزنن
اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم