2777
2789
تو چشمم باش خوشگل کن خوشتیپ باش کرم بریز محل نده

من وقتی نگاهمون مهم میخوره سریع چشامو میدزدم 

نمیتونم نگاش کنم😐

واای خوابم نمیبره از فکر کردن بهش😫

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا نگاش نکنی اتفاقی نمیوفته

مثلا تو راهرو دانشگاه دیدمش نگاش کنم؟ 🥲 چطور نگاش کنم بفهمه؟؟ 

آخه فقط چندباری کلاس عمومی داشتیم بیشتر تو راهرو دانشگاه میبینمش🥺

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
مثلا تو راهرو دانشگاه دیدمش نگاش کنم؟ 🥲 چطور نگاش کنم بفهمه؟؟ آخه فقط چندباری کلاس عمومی داشتیم بیش ...

یه پیام بده به بهونه جزوه بعد نگات میکنه توهم اون وقت نگاش کن و لبخند بزن خودش میفهمه

یه پیام بده به بهونه جزوه بعد نگات میکنه توهم اون وقت نگاش کن و لبخند بزن خودش میفهمه

حتی صندلیش نزدیکم بوده حتی ی کلمه هم حرف نزدیم 🥲

کاش بشه بخدا خیلیی ب دلم نشسته خیلیی بیقرارم🥺

حتی صندلیش نزدیکم بوده حتی ی کلمه هم حرف نزدیم 🥲کاش بشه بخدا خیلیی ب دلم نشسته خیلیی بیقرارم🥺

ولی حواست باشه نفهمه روش کراشی بزار فک کنه اون داره بدستت میاره یه جور پیام بده که کاری هست ولی خوب اون وقتی که دیدت خیلی خوشگل باش و مهربون 

ولی حواست باشه نفهمه روش کراشی بزار فک کنه اون داره بدستت میاره یه جور پیام بده که کاری هست ولی خوب ...

بعد نمیگه بین این همه دختر و پسر چرا ب من پیام داده؟ 

بغیر از پیام چیکار کنم؟  نگاهی لبخندی😫

بعد نمیگه بین این همه دختر و پسر چرا ب من پیام داده؟ بغیر از پیام چیکار کنم؟ نگاهی لبخندی😫

دیگه واقعا این موضوع به درس و این که  چه جوری  بهونه پیدا کنی داره ولب راه حل کی اینه یا اینستاشو پیدا کن 

دیگه واقعا این موضوع به درس و این که چه جوری بهونه پیدا کنی داره ولب راه حل کی اینه یا اینستاشو پی ...

مرسی عزیز دلم🥲❤❤

امیدوارم بتونم جذبش کنم💔