2777
2789
عنوان

انقباضات بارداری توروخدا بیاین

66 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من امروز ۳۸ هفته و سه روز هستم زود به زود یعتی هر پنج یا ده دیقه یبار انقباض پیدا میکنم یعنی از پشت تا شکمم سفت میشه طبیعیه بنظرتون

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

فک کنم از علائم زایمانه ها 

هر پنج دقیقه 

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بروبیمارستان دیگه داره میاد

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
اگه برم معاینه میکنن ماماها😢

بله معاینه وحشتناک نیست چون بلدن منم میترسدم ولی چیزی نیست حتمابروچون ضربان بچه روهم کنترل میکنن ایشاله سالم بغل بگیری

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
عزیزم ممکنه انقباضات کاذب باشه

ساعت بگیر، اگر مرتب و منظم میگیره و ول میکنه، درد زایمان هست، 

مثلا هفت دقیقه درد نداری، دو دقیقه داری و این روال هی تکرار میشه 

بیاری خدای مهربون زایمان راحتی داشته باشی♥️

بچه نازت سالم بغل بگیری😍

بله معاینه وحشتناک نیست چون بلدن منم میترسدم ولی چیزی نیست حتمابروچون ضربان بچه روهم کنترل میکنن ایش ...

فدات عزیزم ولی دیروز بیمارستان بودم برای ضربان فشارم با اینک ۱۶ بود گفتن حالت خوبه برو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ساعت بگیر، اگر مرتب و منظم میگیره و ول میکنه، درد زایمان هست، مثلا هفت دقیقه درد نداری، دو دقیقه دار ...

قزبونت عزیزم ولی الان بیشتر از انقباض حالت تهوع و سر درد دارم😢😢😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40