2777
2789
عنوان

خانوما شما بودید با همچین شوهری چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 28 پست

کاش قبل هماهنگی دفوت نمیکردی،وبرای کنسلی هم نمیگفتی همسرت جی گفته ودلیل دیگه میوردی،منم تاراحت شدم چه برسه مادرت،دلیل رفتارا شوهرت چیه،اصلا شعور داره که مهمون یعنی چی؟نیان حوصله ندارم،مجبوری داشته باشی،نداری تو برو ،والا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم😭😭😭😭😭

یه کادو بگیر براش و حتما بهش بگو خودتم دلت شکسته از این قضیه قطعا درک میکنن.

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

خب عزیزم اول با شوهرت صحبت کنید اونم حق داره که شرایط داشته باشه بعدشم این کارو نکردی دیگه بعدش چرا به مامانت میگی شوهرم حوصله نداشته یه بهونه ی دیگه بیار که شوهرتم آدم بده نشه مامانتم دلش نشکنه 

دقیقاااا از😔😔چشام افتاده

البته خسیسی با نداری فرق نداره 

اگر نداشته باشه قابل تحمله 

ولی اگر داره و خرج نمیکنه خیلی عذاب اوره 

همسر من کارمند بانک بود حتی هزار تومنم یه موقع ها توجیبم نبود 

نمیدونم چه جوری حال شوهرمو بگیرم

حالا فعلا سر سنگین باش اما بحث نکن ک شک ندارم با همچین آدمی فایده نداره فقط بیشتر باعث بی حرمتی میشه

یکم ک آرام شدی تونستی تو خونسردی حرف بزنی حرف دلتو بگو ،بگو این کارت هیچ وقت فراموش احترام ،احترام میاره،بی حرمتی هم بی حرمتی خودت بزار جای من اگ ب خانوادت اینکارو میکردم عکس العملت چی بود؟بگو خودت معلم من شدی یادم میدی ب بد بودن اگ فردا روز من حوصله خانوادت نداشتم دلخور نشی و......حرفهای ک دیالوگش رایج تو زندگیتون بگو خودت بهتر از هرکسی میدونی چطور باید برخورد کنی

فقط تجربه میگه با دعوا لجبازی هیچ چیز ببین هیچ چیز درست نمیشه جز زندگی بدتر وبدتر میشه بازم اون ک ککش نمیگزه شمایی ک آرامش از دست میدی

فقط درکمال خونسردی شرمندش کن