2777
2789

نمیدونم چمه امشب الکی زدم زیر گریه اینقدر گریه کردم چشام داره درمیاد 

شوهرم برد بیرون چرخ زدیم ولی بازم گریه کردم 

اصلا خالی نمیشم 

طبیعیه مشکلات هورمونیه ولی خواهشا راه منو نرو منم هی بی دلیل گریه طولانی میکردم پسرم بعد دنیا امدنش همرو جبران کرد از بس بیقرار بود

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
طبیعیه مشکلات هورمونیه ولی خواهشا راه منو نرو منم هی بی دلیل گریه طولانی میکردم پسرم بعد دنیا امدنش ...

تا حالا شده بود گریه کنم ولی کوتاه 

امشب هرچی گریه میکنم سبک نمیشم 

هرچی شوهرم بغلم میکنه میگه اروم باش نمیتونم موندم این همه اشک از کجا میاد

پسرمم موقع گریه بیشتر لگد میزنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا حالا شده بود گریه کنم ولی کوتاه امشب هرچی گریه میکنم سبک نمیشم هرچی شوهرم بغلم میکنه میگه اروم با ...

نکن عزیزم گناه داره پسر من خیلی بیتاب بود بعد دنیا امدن همشم عوارض غمو غصه بارداری بود بی دلیل 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
نکن عزیزم گناه داره پسر من خیلی بیتاب بود بعد دنیا امدن همشم عوارض غمو غصه بارداری بود بی دلیل

کنترلش واقعا سخته ولی اینطوری ک شما میگی باید خودمو کنترل کنم

همین دوماه بگذره خیالم راحت شه . 

کنترلش واقعا سخته ولی اینطوری ک شما میگی باید خودمو کنترل کنمهمین دوماه بگذره خیالم راحت شه .

اره ب چیزای خوب فکر کن فیلم ببین بگرد برو خرید تنها نمون اصلا

اره تو جمع بهترمادم تو حاملگی یه ادم دیگه اس واقعا

من از لحاظ ویارو اینا هیچی احساس نکردم روحی روانی داغون شدم یعنی ماهای اخر افتضاح بعدش پسرم دنیا امد شدیدا بیقرار

من از لحاظ ویارو اینا هیچی احساس نکردم روحی روانی داغون شدم یعنی ماهای اخر افتضاح بعدش پسرم دنیا امد ...

تا کی بهتر شد پسرتون

من ویارمم بد بود الانم که حساس شدم