طبیعیه مشکلات هورمونیه ولی خواهشا راه منو نرو منم هی بی دلیل گریه طولانی میکردم پسرم بعد دنیا امدنش همرو جبران کرد از بس بیقرار بود
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تا حالا شده بود گریه کنم ولی کوتاه امشب هرچی گریه میکنم سبک نمیشم هرچی شوهرم بغلم میکنه میگه اروم با ...
نکن عزیزم گناه داره پسر من خیلی بیتاب بود بعد دنیا امدن همشم عوارض غمو غصه بارداری بود بی دلیل
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
کنترلش واقعا سخته ولی اینطوری ک شما میگی باید خودمو کنترل کنمهمین دوماه بگذره خیالم راحت شه .
اره ب چیزای خوب فکر کن فیلم ببین بگرد برو خرید تنها نمون اصلا
اره تو جمع بهترمادم تو حاملگی یه ادم دیگه اس واقعا
من از لحاظ ویارو اینا هیچی احساس نکردم روحی روانی داغون شدم یعنی ماهای اخر افتضاح بعدش پسرم دنیا امد شدیدا بیقرار