2777
2789

هر تاپیکی که توش گفتگو میشه درباره وضعیت بی در و پیکر روابط میترکونید 

جالبه برام 

انگار نمیخواین قبول کنید چقدر آدما پست شدن 😒😒😒

برگشت به آزادی🕊

آخ گفتی😔

هوا دچار غم است🥀انسان دچار تحمل🥀                                                                                                              آخر یه شب این گریه ها سویِ چشامو می بره🍂                                                                                                                   ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیخواید قبول کنید چقدر ادما پست شدن...

چرا فکر میکنی اون افراد توی تاپیکتون از اون جامعه نیستن

بیاید قبول کنیم

هممون اونطور که باید خوب نیستیم و دقیقا همون آدمایی هستیم که پست شدیم و حتی توانایی شنیدن یه انتقاد هم نداریم

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
مسدود میشه کاربریت

من فقط یه تاپیک زدم گفتم زن بودن برام سخته چون مردا تو هر حوزه ای قصد دارن به آدم نزدیک شن طرف داره آموزش میده میاد از دوست دختراش تعریف میکنه و بعد نود میخواد انوقت باید بترکه؟ 

برگشت به آزادی🕊

نمیخواید قبول کنید چقدر ادما پست شدن...چرا فکر میکنی اون افراد توی تاپیکتون از اون جامعه نیستنبیاید ...

ببین من تموم حرفم این بود چرا باید انقدر به زن نگاه جنسیتی بشه 

مگه ما حق آموزش دیدن نداریم 

تو هر جایی وارد میشی میخوان یه سو استفاده ای کنن 

واقعا بعضی مردا خیلی کثیفن 

برگشت به آزادی🕊

من فقط یه تاپیک زدم گفتم زن بودن برام سخته چون مردا تو هر حوزه ای قصد دارن به آدم نزدیک شن طرف داره ...

تعجب داره؟؟؟ الان گمون کردی تو امریکایی؟؟؟ اینجا ایرانه تکرار کن دهنت عادت کنه

ببین من تموم حرفم این بود چرا باید انقدر به زن نگاه جنسیتی بشه مگه ما حق آموزش دیدن نداریم تو هر جای ...

خب درست گفتید 

یکی از مشکلات جامعه مردا

کاری به جامعه خانوم ها ندارم فعلا

جامعه مرد ها

اینه که

۸۰ درصدشون واقعا دیگه نمیتونن مریضی بگم که مریضی هم نیست ولی عین مریض رفتار میکنن و نیاز جنسیشونو اولویت قرار میدن و خب راست میگید

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
با عنوان روشن فکر!!!!!

ببین من بیست سالمه 

اصلا آرامش روانی ندارم 

ملکه زیبایی ام نیستم یه دختر نرمالم 

ولی وقتی میری تو خیابون اصلا امنیت نداری فرقی ام نداره چی تنت باشه من چادری بودم تو محیطی استاده با چشماش قورت میداد دخترارو نه فقط منو خیلی از ما معذب بودیم 

با کفتان پاییزی میرم بیرون تیکه می‌شنوم 

تو مجازی میخوام از یه مرد یه سوال کنم یه کمک بگیرم طرف فقط دنبال لاس زدن 

چرا انقد گرگ زیاد شده 

بخدا نمیفهمم

برگشت به آزادی🕊

جای خوبی بدنیا نیومدیم بدرک چیزی ک زیاده سیمکارته بزار بترکونن تا بترکن اخبار دروغ دزدی از مردم گول زدن مردم حالا ک میگن گاز نیس برق نیس حتما میخان بفرستن برا اینو اون قطع میکنن بیچارگیشون برا ماست پول و خوشی برا کشورا دیگه 

خب درست گفتید یکی از مشکلات جامعه مرداکاری به جامعه خانوم ها ندارم فعلاجامعه مرد هااینه که۸۰ درصدشون ...

من ۲۰ سالمه مرده ۴۷ سالشه فکر کنم 

خودم عکس دوس دختراشو دیدم 

طرف ۴ تا باهم هم داشته دوس دختر 

با شونصد تا دختر بوده 

اون وقت منه بدبخت میرم یه سوال کنم برمیگرده بهم میگه یکی از عکساتو که واسه کسی نمیفرستی بهم بده! خب مریض تو که واست ریخته از منه بچه چی میخوای 

برگشت به آزادی🕊