2777
2789
عنوان

کاش بمیرم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 62 پست
والا مشکلی با خودکشی ندارم! بحث نداشتن عرضه‌ست دروغ چرا عرضه و شجاعتش رو ندارم. و اینکه غریزه بقا قو ...

خوب پس یه چیزی برات بگم.

شجاعتش رو نداری نه، اطمینان خاطر نداری، نگرانی شاید یه چیزی باشه.

به تجربه بهت ثابت شده که استعداد اضافه تو انسان نشونه امتداد حیات هستش.

مثلا اسپرم وقتی تو کیسه‌ها هستش دمش و رشد دمش مزاحمه، ولی تو مرحله بعد برای شنا کردن رو رسیدن به هدفش بهش احتیاج داره، جنین هم همینطوره دست و پا و رشد کردنش جاش رو تنگ می‌کنه، ولی تو زندگی بعدی بهش احتیاج داره، با این که خودشون ازش خبر ندارن.

تو دنیا هم همینه، استعداد‌خای اضافی ما نشون می‌ده احتمالا بعدی وجود داره...

بخاطر همین احتمال هستش که دست و دل خیلی‌ها برای خود کشی می‌لرزه...

اما یه نکته دیگه از حرف خودت، هر نیازی در وجود ما هست پاسخش در بیرون ما وجود داره، همین غریزه بقا یا میل به حیات و جاودانه بودن هم یه احتمال دیگه هستش برای اینکه این دنیا پایان نیست.

ممنطقت حرفی نمی‌زنه، محیط اینو بهت القا می‌کنه که زندگی پوچه، انا غریزه و فطرت اینو نمی‌پذیره.

خوب پس یه چیزی برات بگم.شجاعتش رو نداری نه، اطمینان خاطر نداری، نگرانی شاید یه چیزی باشه.به تجربه به ...

حیوانات هم غریزه بقا دارن! 

گربه و سگ و اسب و خر هم برای ادامه زندگی تلاش می‌کنن اما دنیای دیگه‌ای ندارن! :)))))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب دیگه من که اصلا قبول ندارم دین روولی اونایی که قبول دارن چند دسته میشن. بعضیاشون میگن باید سبک زن ...

خوب تو می‌تونی تو اجتماع زندگی کنی و سبک زندگیت مجزا باشه؟ مثلا همین معاملات اقتصادی خوب سبک زندگی روش تاثیر داره. تربیت بچه و خیلی‌های دیگه.

نمیشه بگیم زندگی فردی و غارنشینی هستش، زندگی اجتماعی هستش.

اما اینکه تو تو محیط خصوصی خودت چه می‌کنی به خودت مربوطه، تا زمانی که تو اجتماع نیای کسی حرفی نمیزنه، تو غار خودت هستی، اصلا اراده کن آب نخور خوبه.

مناقشه در مورد اینکه سبک زندگی نمود اجتماعی داره یا نه که خیلی وقته حل شده، هر کاری انسان انجام بده بخاطر موجود اجتماعی بودنش فردی و شخصی نیست.

حیوانات هم غریزه بقا دارن! گربه و سگ و اسب و خر هم برای ادامه زندگی تلاش می‌کنن اما دنیای دیگه‌ای ند ...

غریزه بقا تو انسان از نوع جاودانگی هستش، تو اونها حفظ حیات، اما وجود استعداد‌های اضافه ما نسبت به حیوانات و نیازهای مادی دنیا قطعاً با سیری که گفت می‌تونه احتمال ادامه حیاط بعد از رفتن از این دنیا باشه، که اون استعداد ها لازمه زندگی مت هستش که باید رشد کنه، مثل دست و پای جنین و...

خوب تو می‌تونی تو اجتماع زندگی کنی و سبک زندگیت مجزا باشه؟ مثلا همین معاملات اقتصادی خوب سبک زندگی ر ...

پس این همه مسلمون تو آمریکا و اروپا چطور دارن زندگی می‌کنن؟! دین‌شون رو هم رعایت می‌کنن 

والا اینجا که کشور اسلامیه کمتر مردم میتونن رعایت کنن و حتی دین مردم کم‌رنگ شده و اونجا پررنگ 

غریزه بقا تو انسان از نوع جاودانگی هستش، تو اونها حفظ حیات، اما وجود استعداد‌های اضافه ما نسبت به حی ...

میمون و شامپانزه استعدادهای بیشتری دارن نسبت به سگ 

طوطی میتونه حرف بزنه و ....

خب اونا هم براساس اندازه مغزشون تفاوت دارن و استعداد‌های اضافه‌تر دارن. 

یه سوال😂

اگه زنی صدای زیبایی داشته باشه پس خوانندگی‌ش هم اوکیه دیگه؟ چرا باید خدا یه استعدادی بده ولی استفاده نکنی؟!

پس این همه مسلمون تو آمریکا و اروپا چطور دارن زندگی می‌کنن؟! دین‌شون رو هم رعایت می‌کنن والا اینجا ک ...

دینداری به ادا و اصول و ظواهر نیست، یه باور قلبی می‌خواد. تو اینجا همونطور که خودت گفتی، خیلی‌ها اصلا دین براشون یه کلمه هست تو شناسنامه...

تو آمریکا و دیگر کشورها هم می‌بینی که تبعیض ظلم رو. ختی با حجاب اجازه ندارم برن تو فروشگاه و‌مدرسه و اداره (فرانسه)، یا حق ندارن با قوانین دینی خودشون ازدواج کنن (همه کشورهای دنیا) یا حتی حق مدارن بچه‌هاشون رو سر کلاس sex education نفرستن که بچه با مسائل همجنس بازی این چیزها آشنا نشه، ممکنه حتی خانواده ای که مانع شده به زندان و جریمه و محرمیت از فرزندشون جریمه بشن.

پس مجبورند تحمل کنن

دینداری به ادا و اصول و ظواهر نیست، یه باور قلبی می‌خواد. تو اینجا همونطور که خودت گفتی، خیلی‌ها اصل ...

اطلاعاتت خیلی طبق اخبار ایرانه. 

توی فرانسه با روبنده نمی‌تونن 

که خب به نظرم واقعا منطقیه با توجه به سابقه بمب‌گذاری توسط مسلمونا 

درمورد sex education هم مشکلش چیه؟ یا همجنسگرایی رو بدونن چه عیبی داره والا 

دونستن و آگاهی هیچ عیبی نداره. کما اینکه بیماری‌های جنسی و خیلی از انحرافات توی کشورای اسلامی به خاطر ندونستن بیشتره. 

والا خود پیامبر و ائمه هم کلی حدیث دارن درباره روابط بین زن و مرد 

آگاهی و اطلاعات هیج عیبی نداره و مفیده.

میمون و شامپانزه استعدادهای بیشتری دارن نسبت به سگ طوطی میتونه حرف بزنه و ....خب اونا هم براساس اندا ...

اتفاقاً به نکته جالبی اشاره کردی، دقت کن هرچی استعدادشون بالاتر می‌ره، زندگی پیچیده تر و رفتارهای پیچیده تری دارن. مثلا گربه ابزار سازی نمی‌کنن ولی شامپانزه چرا، این خودش اثبات دیگه ای هستش که استعداد های اضافی انسان...

اما اونی که گفتی، یه نفر زور و فدرت بدنی زیادی داره این استعداد می‌تونه ناجی مردم بشه و میتونه هم قاتل باشه.

حالا صدای زیبا رو میشه باهاش فقط خوند؟

هرچند به نظر من خواننده شدن صدا نمی‌خواد تمرین هستش و علاقه، چون موسیقی کارکردم گفتم

اتفاقاً به نکته جالبی اشاره کردی، دقت کن هرچی استعدادشون بالاتر می‌ره، زندگی پیچیده تر و رفتارهای پی ...

جنس و رنگ صدا برای خواننده خیلی مهمه‌. معلومه که تمرین و علاقه مهمه ولی صدات داغون باشه چی میخوای بشی آخه 

اتفاقاً به نکته جالبی اشاره کردی، دقت کن هرچی استعدادشون بالاتر می‌ره، زندگی پیچیده تر و رفتارهای پی ...

و اینکه هی چی استعدادشان بالاتر میره دقیقا به تکامل اشاره داره 

اینا در راستای طبیعت و تکامله از نظر من 

ساعت ۴ و نیمه 

احتمالا قصد دارین بخوابین 

نمی‌خوام مزاحم بشم. خوشحال شدم حرف زدیم😉💘

اطلاعاتت خیلی طبق اخبار ایرانه. توی فرانسه با روبنده نمی‌تونن که خب به نظرم واقعا منطقیه با توجه به ...

من عمه‌ام فرانسه زندگی می‌کنه، خودمم چندتا کشوری بودم، خواهشا سریع برچسب نزن.

اما، یه نکته چه اشکالی داره آموزش جنسی بدیم، خوبه. اما تو چه سنی؟

چرا آموزش نظامی رو تو سن زیر ۱۷ سال ممنوع کردن، چپن هنوز فکر طرف پخته نیست و ممکنه برعکس استفاده کنه، الان تو آمریکا این همه تو مدارس تیراندازی شده و بچه‌ها مردن مسلمون بودن؟

هر سنی مناسب هر آموزشی نیست، ولی حاشیه نریم. حرف سر این بود که سبک زندگی‌شون تو اجتماع تاثیر داره و خالت خصوصی نیست. خودتم با حرفهات نشون دادی که سبک زندگی فلان کشور یا منطقه این‌ها رو محدود می‌کنه یا تغییر می‌ده.

جنس و رنگ صدا برای خواننده خیلی مهمه‌. معلومه که تمرین و علاقه مهمه ولی صدات داغون باشه چی میخوای بش ...

نرم افزار تنظیم صوت...

چی فکر کردی همه خواننده ها صدا دارن، الان که دیگه شده رپ، صدا هم نمی‌خواد

و اینکه هی چی استعدادشان بالاتر میره دقیقا به تکامل اشاره داره اینا در راستای طبیعت و تکامله از نظر ...

خوب بله زندگی متکامل تری دارن و همین نشون از سطح بالاتری داره. و انسان که متکامل تر هستش نسبت به اونها باید سطح بالاتری هم داشته باشه دیگه.