2777
2789
عنوان

کاش بمیرم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 63 پست
گفتی اگه دنبال جوابم کمک میکنی ولی من دنبال جوابی نیستم. آزادی قبل از تفکر هم نمی‌دونم دارم یا نه تح ...

رشته خودت چیه؟

اگر دنبال جواب نیستی دیگه این همه سوالت چیه؟

😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رشته خودت چیه؟اگر دنبال جواب نیستی دیگه این همه سوالت چیه؟😂😂

گفتی از نظرت به خاطر حرف مردم دارم اینا رو میگم 

در حالی که‌ کاری به بقیه ندارم 

هرچند خیلی طبیعیه به خاطر حرف مردم و جامعه به سمتی کشیده بشی. چطور طبق حرف مردم بودن بده اما طبق خانواده‌ت مذهبی باشی از نظرت بد نیست! خودت مذهبی هستی و خودت هم قطعا پیش‌داوری داری

آخه من سوالی نکردم من گفتم آزادی ندارم🫠رشته‌م مربوط به کادردرمانه

گفتی خانواده نتونستن جوابی بهت بدن، من گفتم اگر واقعاً دنبال جوابی من کمکت می کنم.

من وقتی به سن تکلیف رسیدن دین رو قبول نکردم، گفتم مگه نمیگید تحقیقی هستش باید تحقیق کنم، چند سالی گشتم و خوندم بعد گفتم باشه قبول.

حدود ۲۴ سالگی فهمیدم یه پیش فرض غلط داشتم تو تحقیقم، اونم این بود مه پیش فرضم این بود که دینی هست و رفتم بهترین رو انتخاب کنم.

باید اول فکر می‌کردن اصلأ دین ضرورتی داره؟ اصلا دینی هست؟

گفتی خانواده نتونستن جوابی بهت بدن، من گفتم اگر واقعاً دنبال جوابی من کمکت می کنم.من وقتی به سن تکلی ...

دقیقا همین

ضرورتی نداره از نظر من 

نمی‌دونم با اگزیستانسیالیسم و مکاتب فلسفه چقدر آشنایی 

ولی کلاً من ضرورتی برای دین توی دنیای امروز نمی‌بینم‌. در حد نماد خوبه مثل اروپا 

البته الانم همینه. برای اکثر مردم فقط یه نوشته تو شناسنامه است‌.(بعد سیاسی‌شو کاری ندارم)

گفتی از نظرت به خاطر حرف مردم دارم اینا رو میگم در حالی که‌ کاری به بقیه ندارم هرچند خیلی طبیعیه به ...

چی رو پیش داوری کردم؟ طبق حرف هرکسی باشی غلطه. باید طبق انتخاب خودت باشی. باید بتونی از انتخابت دفاع کنی و دیگران رو اگر سوالی داشتن کمک کنی. وگرنه توام برای دیگران میشی پاسخگویی مثل خانواده ات

دقیقا همینضرورتی نداره از نظر من نمی‌دونم با اگزیستانسیالیسم و مکاتب فلسفه چقدر آشنایی ولی کلاً من ض ...

آشنا هستم، کلی هم خوندم و بحث کردم. اما تو فلسفه ملال می‌بینی که ته همشون به پوچی رسیده.

چی رو پیش داوری کردم؟ طبق حرف هرکسی باشی غلطه. باید طبق انتخاب خودت باشی. باید بتونی از انتخابت دفاع ...

چرا برای انتخابم باید در مقابل دیگران دفاع کنم؟!

اگه عقیده‌ت رو به زور به بقیه غالب نکنی دلیلی هم نداره بهشون توضیح بدی

من کاری ندارم ننه بابام می‌خوان چه طرز تفکری داشته باشن تا وقتی که توقع نداشته باشن منم مثل اونا فکر کنم.

آشنا هستم، کلی هم خوندم و بحث کردم. اما تو فلسفه ملال می‌بینی که ته همشون به پوچی رسیده.

خب درسته

حقیقت اینه که زندگی پوچه! حالا بخوای خودتو گول بزنی یا هرچی که حرف دیگه‌‌ایه

چرا برای انتخابم باید در مقابل دیگران دفاع کنم؟!اگه عقیده‌ت رو به زور به بقیه غالب نکنی دلیلی هم ندا ...

خوب، اگر یه چیزی رو انتخاب کردی و‌خوبه، لین خودخواهی هستش که دیگران رو بهش راهنمایی نکنی.

دوم اینکه زندگی ما اجتماعی هستش رو هم تاثیر داریم، اگر تو غار تنهایی بودیم به کسی ربطی نداشت چطوریم

خب درستهحقیقت اینه که زندگی پوچه! حالا بخوای خودتو گول بزنی یا هرچی که حرف دیگه‌‌ایه

پس چرا خود کشی نمی‌کنی و از این پوچی خودت رو خلاص نمی‌کنی؟ اگر قرار باشه زندگی کنیم و این همه بدبختی و خیانت و چالش با دیگران و ظلم و... اینها رو تحمل کنیم بعد بمیریم همین الان بهتر نیست خودمون رو خلاص کنیم؟

دم صادق هدایت گرم به چیزی که رسید و بهش اعتقاد داشت عمل کرد، شعار نداد.

اما یه سوال چقدر زیست شناسی خوندی؟

خوب، اگر یه چیزی رو انتخاب کردی و‌خوبه، لین خودخواهی هستش که دیگران رو بهش راهنمایی نکنی.دوم اینکه ز ...

اینکه مثلا من اعتقاد داشته باشم موسی و نوح و ... طبق شواهد وجود نداشتن و کاری بهت نداشته باشم، چه تاثیری تو زندگی روزمره‌مون می‌تونه داشته باشه؟ 

مگر اینکه آدم نکبتی باشم و گیر بدم بهت که تو هم باید اعتقاد نداشته باشی 

این به خاطر ذات نکبت منه که بالاخره یه بهانه پیدا میکنه برای خشونت و جنگ با بقیه. یا دین رو دستاویز می‌کنه یا هر چیز دیگه‌ای اما نکته‌ای که دین رو خاص می‌کنه ماهیت مقدس اونه. اینجوری به بهانه خدا میشه عذاب وجدان رو خاموش کرد

اینکه مثلا من اعتقاد داشته باشم موسی و نوح و ... طبق شواهد وجود نداشتن و کاری بهت نداشته باشم، چه تا ...

داری حاشا می‌کنی، بودن موسی و نوح در برآیند میشه پذیرش خدا، پذیرش خدا میشه پذیرش اینکه دینی هم هست، پذیرش دین یعنی سبک زندگی، و سبک زندگی میشه تاثیر تو اجتماع.

پس مسائل رو نمیشه بلوکی دید، باید دقیق بود

پس چرا خود کشی نمی‌کنی و از این پوچی خودت رو خلاص نمی‌کنی؟ اگر قرار باشه زندگی کنیم و این همه بدبختی ...

والا مشکلی با خودکشی ندارم! بحث نداشتن عرضه‌ست 

دروغ چرا عرضه و شجاعتش رو ندارم. 

و اینکه غریزه بقا قوی‌ترین غریزه‌ست. درسته منطقم این حرفا رو میزنه اما بیولوژی و طبیعت انسانی‌م کار خودشو می‌کنه. 

نمی‌دونم والا کنکور تجربی دادم و رشته‌م بیمارستانیه، به قدر کفایت آشنام با زیست‌شناسی

داری حاشا می‌کنی، بودن موسی و نوح در برآیند میشه پذیرش خدا، پذیرش خدا میشه پذیرش اینکه دینی هم هست، ...

خب دیگه من که اصلا قبول ندارم دین رو

ولی اونایی که قبول دارن چند دسته میشن. بعضیاشون میگن باید سبک زندگی‌مون رو بیاریم تو اجتماع! بعضیاشون هم نشستن تو خونه‌شون و دین‌شون رو اجرا می‌کنن 

و اینکه اصلا دین واقعا گفته تاثیر بذار تو اجتماع یا نه، توی حکومت بیا یا نه و ... چیزایی هست که مورد مناقشه‌ست