2777
2789
عنوان

کاش بمیرم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 62 پست
پاشو برو تو زیر زمین خونتون کتاباتو بزار جلوت واسه کنکور تجربی بخون بعد ی رشته خوب قبول شو برو از شه ...

نوشتم ۲۳ سالمه 

کنکور تجربی هم ۱۸ سالگی دادم و تو شهر خودمون رشته خوبی قبول شدم اتفاقا 

بحث اینه که پسر نرمال و غیرمذهبی نمیاد یه دختر چادری مثل منو بگیره. منم بلد نیستم تور کنم. 

برنامه‌م همینه ولی انقدر وضعیت اقتصادی مملکت داغونه که شاغل هم بشم درآمدم در حدی نیست که بتونم استقل ...

آره درسته حتی اگر بتونید برید شهرستان هایی زندگی کنید که قیمت ها پایین تره بهتر از بودن تو شرایطیه که گفتید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نوشتم ۲۳ سالمه کنکور تجربی هم ۱۸ سالگی دادم و تو شهر خودمون رشته خوبی قبول شدم اتفاقا بحث اینه که پس ...

خب بنده خدااا منم واسه فرهنگیان مجبورم حجاب کنم اماااا هرجا میرم عنوان میکنم تو صحبتا ک بخاطر شرایط کارم مجبورم اینجوری باشم 😐 بعدم از نوع برخوردم مشخصه مذهبی نیستم سکی تور کن دانشگاه تا دیر نشده 

رشتو چیه؟

باشه، گفتم که چند وقت صبر کن درست تموم میشه می‌ری دنبال زندگی خودت.بعدم ازشون بپرس چرا؟اما به نظرم ب ...

خب قطعا پرسیدم. میگن ما نسل اندر نسل مذهبی بودیم و فلان 

عقاید قدیمی!

میگم من قبول ندارم! میگن ریشه ما همه اهل خدا پیغمبر بودن😂 استدلالی ندارن! پیرو راه آدمایی‌ن که سال‌هاست مردن و کفن‌شون هم پوسیده. 

بحث زیاد کردم، خودشون میگن هر کاری میخوای بکن اما خونه ما نیا دیگه😂 خب کجا برم:) 

از نظر خودم تحت تاثیر محیط نیستم‌. حتی اگه باشم اینا چیزاییه که هر آدمی خودش باید انتخاب کنه. چادر چیزی نیست که به زور رو سر کسی بذاری

خب بنده خدااا منم واسه فرهنگیان مجبورم حجاب کنم اماااا هرجا میرم عنوان میکنم تو صحبتا ک بخاطر شرایط ...

ببین اینکه به خاطر شرایط کارت باشه فرق داره‌ 

تو ایران خیلیا به خاطر شرایط کارشون اینجوری‌‌ن 

حس می‌کنم جلو پسر ضایع میشم که خانواده‌م مغز و عقاید پوسیده دارن. نمی‌دونم بد گفتن از خانواده پیش پسرا و بقیه تف سر بالاست:(

الانم دانشگاه نمیرم گلم. رشته‌م بیمارستانیه

خب قطعا پرسیدم. میگن ما نسل اندر نسل مذهبی بودیم و فلان عقاید قدیمی!میگم من قبول ندارم! میگن ریشه ما ...

بله درست میگی، اعتقاد و باور انتخابی هستش نه اجباری.

اول از همه واقعاً دنبال جوابی یا نه؟ یعنی واقعاً دلت می‌خواد اننخاب درست داشته باشی؟

اکثر آدم ها تو ۹۵ درصد موارد قبل از فکر کردن با ناخودآگاه شون تصمیم گرفتن.

نگاه کنی بیشتر انتخاب های ما از چند دسته خارج نیست.

اول، دلم می‌خواد

دوم، مردم و حرفشون

سوم، کسب یه چیزی تو دنیا

چهارم، وسوسه‌هایی که نمی‌دونیم چی هستن.

از اینها که جدا بشیم تازه میشه فکر کرد، یعنی باید خود فکر هم آزاد باشه و موانع تقلید، منافع، عادتها و تعصبات و هوس‌ها ازش کنار برن. میشه آزادی قبل از تفکر.

اگر دنبال جواب میگردی من کمکت می‌کنم.

بله درست میگی، اعتقاد و باور انتخابی هستش نه اجباری.اول از همه واقعاً دنبال جوابی یا نه؟ یعنی واقعاً ...

من سنم کم نیست. با مغلطه‌ها و نوع استدلال افراد مذهبی آشنام‌. مطالعه داشتم و دارم. انتخابم رو کردم. بابت پیشنهاد کمکت ممنونم‌

من سنم کم نیست. با مغلطه‌ها و نوع استدلال افراد مذهبی آشنام‌. مطالعه داشتم و دارم. انتخابم رو کردم. ...

چند سالته و رشته تحصیلیت چیه؟

الان کدوم حرف من مغلطه بود؟

چند سالته و رشته تحصیلیت چیه؟الان کدوم حرف من مغلطه بود؟

۲۳ سالمه 

نگفتم حرف‌تون مغلطه‌ست. گفتم با مغلطه‌ها و استدلال‌های افراد مذهبی آشنام. 

با سرنخ‌هایی که تو جمله‌ت بود فهمیدم در ادامه میخوای چیا بگی، بعد هم تاپیک‌هات درباره اربعین و ...

"کسب چیزی در دنیا" "وسوسه" و ... اینا کلید واژه‌های تکراری توی مباحثه افراد مذهبی‌ای هست که مثلا می‌خوان خیلی منطقی جواب بدن. 

۲۳ سالمه نگفتم حرف‌تون مغلطه‌ست. گفتم با مغلطه‌ها و استدلال‌های افراد مذهبی آشنام. با سرنخ‌هایی که ت ...

من خلاصه ۳ تا کتاب روانشناسی رو برات در مورد انتخاب و فکر گفتم.

نمیگم آدم غیر مذهبی هستم، اما به نظرت اینکه سریع با یه برچسب زدن خودت رو راحت می‌کنی نشون نمی‌ده پیش فرض ذهنی داری و فکرت قبل از کار کردن جهت داره؟

تو می‌خوای بگی وسوسه دروغه؟ پس بیماری وسواس چیه؟

از کجا می‌دونی چی میگم؟ این پیش داوری کشتن فکر نیست؟

اما، فقط برات بگم اگر یه قطب نمای خراب داشته باشی شاید شانسی راه رو پیدا کنی، اما اگر کنار قطب نما یه آهن ربا بذاری هرگز راه رو پیدا نمی‌کنی.

فکر جهت دار و پیش داوری و اینها...

من خلاصه ۳ تا کتاب روانشناسی رو برات در مورد انتخاب و فکر گفتم.نمیگم آدم غیر مذهبی هستم، اما به نظرت ...

کدوم کتابای روان‌شناسی؟ لطف می‌کنی اسم‌شون رو بگی

درباره پیش داوری هم خب بله

آدمیزاد طبق تجربه و فکرش همیشه پیش‌داوری و فکر جهت‌دار داره

وسوسه و وسواس چه ارتباطی دارن به هم جز اینکه از لحاظ لغوی ریشه‌شون یکیه

کدوم کتابای روان‌شناسی؟ لطف می‌کنی اسم‌شون رو بگیدرباره پیش داوری هم خب بلهآدمیزاد طبق تجربه و فکرش ...

وسواسی ها یه ویزی تو ذهنشون همش داره وسوسه می‌کنه، فلان چیز کثیفه، فلان کار رو نکردی، فلان کار رو چرا کردی و...

فلسفه ملال، غرقگی، عادت‌ها اتمی

و اندیشه‌های پنهان