2777
2789
عنوان

بنظرتون دستم شکسته

29 بازدید | 6 پست

پنجشنبه دستم موند لا در ماشین خیلی درد گرفت الان دردش کمتر شده میتونم تکون بدم ولی هنوزم درد می‌کنه و ورم داره بنظرتون شکسته یا ترک برداشته ؟ 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

اگ دودلی ی عکس بگیر ضرری نداره از فکرشم درمیای

اره خیلی نگرانم همش میگم اگه چیزی شده زودتر بفهمم بهتره تا بمونه دیر بشه 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ دودلی ی عکس بگیر ضرری نداره از فکرشم درمیای

ولی پول ندارم کارت مامانم دستمه چون فوت کرده نرفتم درستش کنم حسابا رو همه رو بستن 

حتما برو این چیزا رو سرسری نگیر من بخاطر ی شکستی ۲ سال دستم بند بود دوبار عمل کردم 

واسه آسودگی خاطر برو 

شایدم چون من خاطره بد داشتم یکم حساس شدم رو این موارد

يا رَب از هر چهِ خطا رفت هزار استغفار..
حتما برو این چیزا رو سرسری نگیر من بخاطر ی شکستی ۲ سال دستم بند بود دوبار عمل کردم واسه آسودگی خاطر ...

ای واییی چه بدددد 

منم میترسم کلا اخه دور و برم انقد دیر دکتر تشخیص داد کلا بیماری هاشون رو که از دست رفتن عزیزانم خیلی کلا میترسم دیر برم دکتر بعد بگه دیگه دیر اومدی و اینا خودمم میخواستم برم حداقل خیالم راحت بشه 

ای واییی چه بدددد منم میترسم کلا اخه دور و برم انقد دیر دکتر تشخیص داد کلا بیماری هاشون رو که از دست ...

خدانکنه عزیزم انشاالله ک چیز خاصی نیست

يا رَب از هر چهِ خطا رفت هزار استغفار..