2777
2789

اونوقت ملت  فک می کنند بچه داری خاله بازیه.

الان از کیپ بودن بینیش نمیتونه نفس ب‌کشه.

داروهاشم خونس ‌.عصر ک میزدیم بیرون بینیش کیپ نبود ک با خودم بیارم  .ب پیشنهاد بابای احمقشم خونه مادرشوهر خوابیدیم.

.اگه خونه خودم بودم اسپزی بینی و قلم بینی و همه چی بود .

اه اه

ببین بخور ندارن

خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی چرت میزنه یه بار پامیشه گزیه باز چرت باز گریه.فردا بابامم از شهرستان میاد ک بره چشمشو عمل کنه .خست ...

درکت میکنم ولی آرامش خودتو حفظ کن

خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏

ی چرت میزنه یه بار پامیشه گزیه باز چرت باز گریه.فردا بابامم از شهرستان میاد ک بره چشمشو عمل کنه .خست ...

باباشو بیدار کن بره دارو بخره 

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین بخور ندارن

ن بابا بخور شون کجا بود. 

ب لطف مادر شوهر ک گلوش میسوخت و سفارش داد ک براش از خونه دارو بیارم ی دارو بود سرشب دادم ب دخترم  و دیگر هیچ .

بخور ینی خوب میکنه؟

اب جوش کنم

دیگه بچه داری همینه دیگه باید تحمل کنی تا یکم بزرگ شه

خیلی سخته خیلی خیلی خیلی خیلی 

والا خودم قبل از بچه داری نمیدونستم انقد سخته با اینحال بازم مخالف بچه اوردن بودم. الان دیگه افتادمتوش بخدا ارامش نداریم. ناشکری نباشه.

وای فقط تن بچه ها سالم باشه خدا ک ما انقدر زجر نکشیم 

خیلی سخته خیلی خیلی خیلی خیلی والا خودم قبل از بچه داری نمیدونستم انقد سخته با اینحال بازم مخالف بچه ...

میفهمم چی میگی من خودم یکی هشت ساله دارم یکیم تو راهی قشنگ پوستم کنده شده تا رسیده به ۸ سال 

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باباشو بیدار کن بره دارو بخره

ای حق گفتی حقشه این کارو بکنم. ولی میدونی باباش براچی گفت خونه مامانم بخوابیم؟

چون نسبت ب خونه خودمون ۱۰ دقه نزدیک تره ب سر کار .

دو ساعت و نیم مسیرشه تا محل کار خو این ۱۰ دقه چیه این وسط؟

اون وقت بنظرت همچین ادمی الان یکاره پا میشه با پا پیاده بره دارو بخره

اسپری چیزی ندارن یعنی مادرشوهرت اینا ای بابا مثلاً یعنی چه خونه مادرشون میخوابن چه رو مخ

اره بقران. چون شوهرم امشب بیشتر بیدار بود نسبت ب شبای دیگه و خونه مادرش نسبت ب خونه خودمون ده دقه ب کارش نزدیک تره.برا اینکه ده دقه صب بیشتر بخوابه خوابید اینجا .. هه

اره بقران. چون شوهرم امشب بیشتر بیدار بود نسبت ب شبای دیگه و خونه مادرش نسبت ب خونه خودمون ده دقه ب ...

با اینکه میدونست شما برای فردا استرس پدرت را داری و پدرت داره میاد شهر شما 🤐