2777
2789
عنوان

اونایی که شوهراشون سختگیرن کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 83 پست
3سال و3ماه هست که ازدواج کردمآخه خانوادش همه همینتورین حتی مادرشوهرم بعد30سال ازدواجم همینهدارم دق م ...

خودت میتونی درستش کنی اروم اروم شروع کن از جاهای نزدیک 

حتی اگه نمیری هم بگو یه دقیقه کار دارم برم سریع بیام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان چند نفر هم زمان گفتم که به خودشون اتفاق افتاده و درست شدن و من خودم یکی از اونام که با چندین ما ...

اره خیلی هاشونم گفتن درست نشدن  با دقت تر بخون نوشته مادرشوهرم ۳۰ ساله همینه ...

تا موهاش سفید بشن حتنا شوهرش هم درست میشه 

دیگه ریپ نزن واقعا 

چون دور و برم زیاد دیدم کسی که اینجوریه مشکل داره حالا یا بد دله یا شکاکه یا خودش ی کارایی میکنه تر ...

شوهرم اصلااهل کارای خواص نیست

نمیتونم بهش بگم بددل

اماهمش میگه من دوست ندارم

واقعا؟ نگین من خیلی میترسم ازهمین چیزا

ادما ک عین هم نیستن این بد دل 

نزاشت دانشگاه برم یا سرکار 

هرکاری داشته باشم از سرکار میاد منو میرسونه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
شوهرم اصلااهل کارای خواص نیستنمیتونم بهش بگم بددلاماهمش میگه من دوست ندارم

مگ ادمای بد دل میگن ما بد دلیم؟ اتفاقا همه چیو عادی جلوه میدن از اخرم تورو به غلط کردن میندازن

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
3سال و3ماه

اگ تو این ۳ سال هیچ تغییری نکرده ینی نمیکنه دیگ 

هرسال باید ی پیشرفت حتی کوچیک بکنی ی مرحله رو وا کنی

من چیکارکنم حالم خوب بشه

ببینیدمن2ساله خونه دارم سال اول یه خونه اجاره کردیم اونجامن یدفعه بهم خیلی فشاراومدحالم بدمیشدمثل الان نمیزاشت برم بیرون سال دوم تاهمین چندروزپیش توخونه باخانواده شوهرم زندگی کردیم من خیلی سختی کشیدم

شوهرم فقط گذاشت من یه کلاس قرآن ثبتنام کنم

من چیکارکنم حالم خوب بشهببینیدمن2ساله خونه دارم سال اول یه خونه اجاره کردیم اونجامن یدفعه بهم خیلی ف ...

حالاچندروزیه اومدیم خونه خودمون شوهرم میگه نبایدکلاس قرآن بری دیگه دوست ندارم

غم عالم اومده رودلم تازه داشتم روحیه میگرفتم

ازتنهایی ازآینده میترسم

دلم میخوادبرم بیرون بازارامانمیزاره🥺

اگ تو این ۳ سال هیچ تغییری نکرده ینی نمیکنه دیگ هرسال باید ی پیشرفت حتی کوچیک بکنی ی مرحله رو وا کنی

نه نکرده خیال کردم بهترشده امابازاومدیم خونه خودمون نه🥺یعنی همینتوری میمونه

آخه خیلی سخته من یسری لوازم همیشه نیازدارم نه خودش حال داره بره بخره نه منومیزاره برم