2777
2789
عنوان

اعصابم خورده

52 بازدید | 9 پست

امشب یلدا جایی دعوت بودم ولی هیچکس باهام حرف نمیزد 😔 منم انقدر ناراحت بودم که نمیتونستم حتی کار کنم ... 

رفتم تنها تو اتاق نشستم بعد رفتم پیش عمم که داشت با موبایلش ور میرفت ، شروع کردم باهاش حرف زدن یه دفعه انگار که خوشش نمیومد باهاش حرف بزنم داد زد به صاحاب خونه گفت بیام کمک ، یه جورایی هم میخواست بهم تیکه بندازه که برو کمک ولی من انقدر اعصابم خرد بود که نمیتونستم برم کمک کسی ... 

لطفا کمکم کنید ، چقدر بابت رفتن توی جمع ها غصه بخورم 😔 اصلا امروز گریم گرفته بود ، بعد مهمونی کلی گریه کردم 😔

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرچی گوشه نشین تر باشی و فقط تو جمع بشنوی. بیشتر عزیزی و کمتر بهت بی احترامی میشه از من با تجربه. ک چارساله دارم دست و پنجه نرم می کنم بشنو و زیاد نگو بیشتر شنونده باش وگرنه خودت اول و اخر خراب میشی عزیزم

هرچی گوشه نشین تر باشی و فقط تو جمع بشنوی. بیشتر عزیزی و کمتر بهت بی احترامی میشه از من با تجربه. ک ...

البته خندت و اینا باهاشون باشه ولی زیاد حرف نزن اگ شوخی میکنی بجا و کم باشه 

مغروری؟دوست داری اول کسی باهات حرف بزنه؟

نه والا ... خیلی وقتا منم میرم جلو حرف میزنم ولی حرفامون ادامه دار نمیشه !!! با عمم هم که همین امروز رفتم حرف زدم 

خب خودتم یه تلاشی بکن، بگو بخند راه بنداز، بشاش و شوخ طبع باش در جمعها، حتی اگه تعارف نکردن خودت برو ...

نمیدونم چجوری بگو بخند راه بندازم !!من فقط میخوام با منم حرف زده بشه !!! 

بعدم وقتی شرایطو اینجوری میبینم اصصصلا نمیتونم کمک کنم ، میفهمی ؟ مثل کسیکه دپرس شده و غم بزرگی داره !!! 

هرچی گوشه نشین تر باشی و فقط تو جمع بشنوی. بیشتر عزیزی و کمتر بهت بی احترامی میشه از من با تجربه. ک ...

یعنی چی ؟ چرا با حرف زدن باید خراب بشم ؟ 

نمیدونم چجوری بگو بخند راه بندازم !!من فقط میخوام با منم حرف زده بشه !!! بعدم وقتی شرایطو اینجوری می ...

آره میفهمم گلم، کلا متاسفانه آدمی که ساکت هس زیاد تحویل گرفته نمیشه، برا همین باید تمرین کنی و تو جمعها کمی سر و زبون داشته باشی، مثلا داوطلبانه یه کمکی انجام بدی، یه موضوع روز و هیجانی تعریف کنی، همیشه هم لبخند ملایم لب داشته باشی 

یعنی چی ؟ چرا با حرف زدن باید خراب بشم ؟

ینی گلم جایی ک میبینی اگه حرف بزنی یا صمیمی بشی ضایت میکنن یا ازت فاصله می‌گیرند توام بگیر نزار شخصیتت رو له کنن خودت برای خودت ارزش قائلباش