شوهرم خیلی تو جمع بهم توجه میکنه جوری که همه فکر میکنن بهترین شوهر دارم ولی کسی نمیدونه زندگی من جهنم امشب خونه خواهر شوهرم بودیم عروسش دیدم هی ب شوهرم نگاه عمیق میکنه بعد سرش میندازه زمین بعد دیدم شوهرمم هی چشاش اونو میبینه بعد روز اون ور نگاه مبکنه منم خیلی بد ب عروسه نگاه کردم فکر کنم فهمید دیگه شوهرم نگاه نکرد ب گوش شوهرم گفتم حواسم هست داری زن رضا نگاه میکنه اون گفت حسابت میرسم تو ماشین برگشتنی بهم گفت یک بار دیگه همچین حرفی ب زبون بیاری تو همون مجلس پا میشم لهت میکنم اون جای خواهرم خجالت بکش 😭😭😭😭
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چرا روی شوهرت به خودت باز میکنی حتی اگه نگاه هم میکرد تو نباید چنین چیزی میگفتی حرفت خیلی زشت بود
اره نباید میگفتم اشتباه کردم اون زنه تو این چند سال ندیده بودم نگاه بد داشته باشه همیشه معمولی بود ولی دیشب قشنگ معلوم بود نگاهش معنی دار نگاه میکرد ب چشای شوهرم ۱۰ثانیه ای مکس میکرد بعد با حالت خجالت سرش مینداخت پایین دوباره شروع میکرد
شوهرم هیز کلن ولی ندیده بودم ب اون زن نگاهی داشته باشه البته شوهرم اصلا بهش زل نزده بود گاهی نگاهش میکرد قرمز شده بود فکر میکنم شوهرم متوجه نگاه اون زنه شده اخه خییلی زل میزد تو چشای شوهرم بعد سرش مینداخت پایین
عزیزم زنه چندین ساله عروس این خانواده اس خیلی نگاهش همیشه عادی بود ولی این بار خیلی ضایعه بود قشنگ معلوم بود از شوهرم خوشش اومده شوهرم تو مجلسی که زن ها هستن متاسفانه خیلی خوشمزگی در میاره مثلا همه رقصیدن شوهرم خییییلی با ادا عشوه رقصید چندین بار خیلی زشته برای ی مرد اینطوری کردن ی مار مثل آدم عادی می قصید میشست