2777
2789
عنوان

کاش به جای دکتر شدن وکیل میشدم😫

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 23 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه سوال عجیبی بعد از سه سال پشت کنکور نشستن برای پزشک شدن الان چه اتفاقی افتاده که اینطور نظرت عوض ش ...

دقیقا فکر کردم وکیل شدن آسونتره وگرنه فکر کنم از درسای انسانی و حقوق و وکالت متنفرم

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

چه سوال عجیبی بعد از سه سال پشت کنکور نشستن برای پزشک شدن الان چه اتفاقی افتاده که اینطور نظرت عوض ش ...

یه چیز دیگه هم هست تو دانشگاه های پیام نور اینا همینجوری میتونی بری حقوق بخونی اخه

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

دقیقا فکر کردم وکیل شدن آسونتره وگرنه فکر کنم از درسای انسانی و حقوق و وکالت متنفرم

نه عزیزم واقعا همچین آسون تر نیست مخصوصا شما که از درساش بدت میاد نابود میشی تا درست تموم بشه که

میتونی به جای پزشک شدن به فیزیوتراپی، بینایی سنجی، شنوایی شناسی، گفتار درمانی و... فکر کنی. خیلی رشته های خوبی هستن 

درآمد خوب دارن، آسون تر از پزشکی هستن ، پرستیژ خوبی هم دارن 

یه چیز دیگه هم هست تو دانشگاه های پیام نور اینا همینجوری میتونی بری حقوق بخونی اخه

شما اگه هدفت فقط مدرک گرفتنه بله خب میشه

اما اگه بخوای دانشگاه خوب قبول شی نمراتت تو دانشگاه خوب باشه اصلا خود آزمون وکالت رو قبول بشی بعدش تلاش کنی وکیل معروفی بشی کارت خیلی خوب باشه درآمد خوبی داشته باشی پرونده بهت بدن 

خیلی دوندگی داره مفتی مفتی که به جایگاه بالایی نمی‌رسی

ولی اگه علاقه داری بحثش فرق می‌کنه با علاقه همه این مسیر برات شیرین تر و آسون تر میشه ولی اگه علاقه نداشته باشی جهنم میشه برات