2777
2789
عنوان

ازدواج بامردکورد

180 بازدید | 18 پست

اگر فارس هستین ویاقومیت دیگ چطوربامردکرمانشاهی ازدواج کردین مخصوصااگررابطه دوستی بوده لطفاتاپیک وب حاشیه نبرین وگزارش هم نکنین صرفامیخام صحبت کنیم وتجربیاتتون ودراختیاربگذارین بااینکه ازدواج کم شده امالطفاازتجربیاتتون بگین اصلن سازگارهستن؟؟

از یه فرهنگ باشین بهتره و کمتر ب مشکل میخورین

❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌                  تلاش میکنم، چون می‌خوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.              

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

در کل بهتره با همشهری خودت ازدولج کنی 

طرف ت ی شهر و محل و حتی همسایه هم بودن اما باز ب مشکل میخورن چ برسه فرهنگ ی شهر دیگه

ببین من دارم در مورد کرمانشاهی های دورم حرف میزنم 

ی کم از او ناز و ازادی تهرانی ها رو ندارن 

ی کوچولو 

توصیه نمیکنم و حتی درک هم نمیکنم چرا برات جذابه 

چون انگار شخص خاصی در نظر نداری فقط کرد بودنش مهمه چرا؟؟

من چون تو شهر دیگه دانشجو شدم و اونجا دانشجوی کرد هم زیاد داشت می‌دیدم از این ازدواج ها بین کرد و اقوام دیگه