2777
2789

قراره بعد از دی که امتحانا تمون شد، کتاب هوش کمپلکس کار کنم و علوم و ریاضیه خیلی سبز. جواب میده؟ برای سرعت توی تست زدن و خوندن چیکار کنم؟ حفظیاتم نسبت به یادگیری و حل تمرینات یکم ضعیف تره برای همین موقع حفظ کردن ممکنه خسته بشم، حواسم پرت بشه، طول بدم.........  . از همین میترسم که زمان از دستم در بره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم دختر من تیزهوشانیه سال دیگه کنکور داره خواستم اینو بهت بگم فقط وارد شدن بهش مهم نیست 

در واقع تیزهوشانی ها در حد دوراز جون مرگ درس،میخونن و تو باید ذاتا یک انسان بسیار سخت کوووووووش باشی بسیااااااااااااااار

برای قبولی باید پایه خیلی قوی داشته باشی یعنی اینکه از اول ابتدایی دغدغت قبولی در تیزهوشان بوده باشه و اینکه معدل ۲۰ و شاگرد اول بودن کف توانایی تو تیزهوشانه یعنی جزو بدیهیاته

امیدوارم موفق باشی

ببخشید من تازه وارد سایت شدم و هرچی میگردم نمیدونم چجوری باید جواب سوال یک شخص رو بدم میشه راهنمایی ...

اون علامت فلش را میبینی که به سمت راست هست اون قسمتیه که میتونی باهاش پاسخ شخص خاصی را بدی

عزیزم دختر من تیزهوشانیه سال دیگه کنکور داره خواستم اینو بهت بگم فقط وارد شدن بهش مهم نیست در واقع ت ...

قطعا اگه قبول بشی برای کنکور و اینده ات بهتره چون با محیط اموزش خوب و سختی کنکور اشنا میشی و من انگیزه اش رو دارم فقط این تنها مشکلمه