2777
2789
عنوان

بیاین ببینید دخترم شب یلداچه کرده همه رودیونه کرده بیاین کلی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 244274 بازدید | 893 پست

خیلی عالیه   که واسه دخترتون ذوق میکنین ،به خودشم بگین 

خدا واسه هم حفظتون کنه 

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مبارکش باشه عزیزم، زیر سایه شما و پدرش باشه😍اشکال نداره ، خیلی دوست داشتم ببینم دیدن جهیزیه حس خوب ...

میترسم عکس بزارم داستان بشه بخدا

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
مبارکش باشه عزیزم، زیر سایه شما و پدرش باشه😍اشکال نداره ، خیلی دوست داشتم ببینم دیدن جهیزیه حس خوب ...

فدات بشم عزیزدلم قربون محبتت بشم

درک میکنم اشکال نداره

قربون درک وشعورت ممنون که خانم فهمیده وباکماللتی

بیابغلم بوست کنم  خواهرگلم💋💋😍

خیلی عالی بود دمش گرم 

این سفره شاید برا ی خانوم چهل ساله عادی باشه 

ولی برا ی تازه عروس بدون کمک عالیه 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

خیلی عالی بود دمش گرم این سفره شاید برا ی خانوم چهل ساله عادی باشه ولی برا ی تازه عروس بدون کمک عالی ...

دقیقاگلم 

خیلی عالی بود دمش گرم این سفره شاید برا ی خانوم چهل ساله عادی باشه ولی برا ی تازه عروس بدون کمک عالی ...

من 41سالمه گل گفتی 💋❤

جای کسی رو تنگ نکردن

منم هفت تابچه دارم  ولی یه جوربچهامو تربیت کردم که   اوقات فرغت وبیکاریم زیاده   افرین گلم حرفت بجاس