2777
2789
عنوان

بیاین ببینید دخترم شب یلداچه کرده همه رودیونه کرده بیاین کلی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 244274 بازدید | 893 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترین کامنتی بود که دیدم من بعضی کاربرهای معروف رو میبینم عادی ترین کارهارو انجام میدن یا قیافه خیل ...

طرف غذای رستوران گذاشته میگن به به فلانیه کدبانو😂😂😂😂

راست میگید

میز یلداشون هم ساده نبود

همه جیز بود 

همین که یه تازه عروس داماد اول زندگی این خرج کردن عالیه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

خودتون مادر هستین بچه هاتون یه نقاشی ساده می کشن  یا یه کلمه جدید می گن دیدین چه ذوقی می کنین استارتر هم همون حس و حال رو داره  طرف با ذوق عکس سفره دخترشو گذاشته یه عده اومدن می گن من تازه عروس بودم هفتاد نوع سالاد و پونصد نوع دسر و هشتصد نوع غذا درست کردم. طرف بار اول رفته خونه دخترش دیده برای اولین بار این چیزا رو درست کرده ذوق کرده ، عشق کرده سفره دخترشو دیده حتما باید بزنید تو ذوقش؟!! بگید ماشاءالله ، کانون خانواده تون گرم باشه، دخترت خوشبخت باشه ... دعای خیر کنید واسه هم، دل همو گرم کنید، انرژی خوب بدین به هم. بخدا همین چیزای به ظاهر کوچک خیلی آدما رو دلگرم می کنه. 

چون این کاربر زیاد معروف نیست عکسایی که گذاشت همه زدین تو ذوقش اگه یه کاربر معروف همین عکسارو میذاشت ...

ربطی به معروف و غیر معروف نداره🤣مگه سلبریتی داریم اینجا🤭 ولی خوب اخه یه هندونه قاچ کردن اونم‌کج و معوج که دیگه همه رو دیوونه کردن نداره . والله خود من از کیک و هندونه و ژله و شام و همه چیز خودم درست کردم البته مامانم که فوت کرده ولی خودمم فک نمیکنم همرو دیوانه کرده باشم اینم سفره من👇

ربطی به معروف و غیر معروف نداره🤣مگه سلبریتی داریم اینجا🤭 ولی خوب اخه یه هندونه قاچ کردن اونم‌کج و ...

میگه تازه عروسه!!! 

تا ۱۰,ماه پیش هیییچ کاری از دستش برنمیوده!!

الان ماهایی که چندین سال از زندگی متاهلیمون میگذره شاید خیلی بهتر وحرفه ای تراز دخترخانوم ایشون غذا ودسر اینا درست میکنیم ولی برا این نوعروس که هیچی بلد نبوده واقعا عالی بودن همه کاراش!! 

لازم نیس پز بدیم بگیم ما ها خوبیم ،قشنگ درست میکنیم واین  حرفا ،استارتر ذوق زده شده هر کیم جاش بود همین حسو داشت چون چیزی بلد نبوده دخترش.

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞