یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
استارتر چیزایی که دخترتون درست کردن خیلی خوب بود ژله و کیک و..... ولی اگه دیزاین بهتری میزد بیشتر به چشم میومدن و قشنگ تر میشدن منظور بچه ها هم احتمالا همینه وگرنه کسی منکر زحمات دختر شما نمیشه اما هنر دیزاین و درست چیدن خیلی تاثیر داره که حتما باید رعایت بشه😍
| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد | ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱
شما چه مادر خوبی هستی میزی که دخترتون چید ساده ترین میز ممکن بود واقعا اپشن خاصی نداشت ولی تعریفی که ...
چون عادی رفتار کرده به این موفقیتها رسیدی . عادی رفتار کردن والدین باعث پیشرفت بچه ها میشه . ولی تحسین های اغراق آمیز باعث میشه بچه حس کافی بودن داشته باشه و درجا بزنه.
رفتار مادرتون رو توجیه نمیکنم ،والدین یه جاهایی باید تشویق کنن و پیشرفتها رو به زبون بیارن ولی نه اغراق آمیز .