2777
2789
عنوان

بیاین ببینید دخترم شب یلداچه کرده همه رودیونه کرده بیاین کلی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 137296 بازدید | 673 پست
کاش همه همینکارو کنن گاهی واقعا خوبه میزبان بودن تو همچین شبی و از طرفی بزرگترام دل دارن برن مهمونی� ...

من ۱۴ ساله متاهلم وهمسایه مادرشوهر شهر غریبم چند سالی قسمت شد رفتم شهر پدرم ولی بقیه سالها خونه خودم بودم وپدرشوهرم اینارو دعوت میکردم اونا اصلا رسم دور همی نداشتن بچهاشم پسر بودن میرفتن با خانواده خانومشون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فدات شم جاری ندیده خوشگل و مهربونم😂🤣🤣🤣😂آره دیدی خواهرشوهرمون از هر انگشتش یه هنر میباره ماشاالل ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣نشی جاری جان عسل جان😁

آره ماشالله🧿😍

جاری جان میگم مادر شوهرمون ما دو تا رو گردن نمیگیرع🤣

چه کنیم؟

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

منم همسن و سالای دختر اسی اماون هفته مامانم اینا خونم بودن ماهی شکم پر با مرغ بریون درست کردماول تا ...

فدا سرت 

دیگه اسی خیلی اغراق کرد 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
ببین گفتم ده ماهه ازدواج کرده اما اندازه کسی که 10سالهازدواج کرده پیشرفت کرده تو اشپزی وشیرینی پزیدخ ...

خیلی خوب بود ، شمام یکم پیاز داغش و زیاد میکنی 😁

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
وای ماشاالله هزارالله اکبرحتمن کلی مهمانم داشتی😍😍

نه عزیز امسال تنها بودیم وجاری کوچیکه عروس نو دعوتمون کرد ولی من از رو عادت هر سال سفره میچیدم امسالم چیدم بعد  بردم خونه جاری دور هم 

بعضیاگفتن کارخاصی نکرده چیزخاصی نیست 

عزیزم برادخترم که ده ماه پیش بلدنبود املت درسته کنه العان شاخ قولو شکونده واقعاااااسنگ تموم گذاشت 

دیشب دخترام دوقلوهستن 14سالشون ژله درست کردن خراب شد

پس باید پیشرفت کنی که بتونی حتی یه ژله ساده درست کنی و.... 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣نشی جاری جان عسل جان😁آره ماشالله🧿😍جاری جان میگم مادر شوهرمون ما دو تا رو گردن ...

آره اصلا انگار نه انگار

نظرته یه بلایی سر خودمون بیاریم من تحمل ندارم 😂😂😂🤣🤣

فکر کنم میخوان واسه ما دوتاجاری مادرشوهر بازی در بیارن🤣🤣🤣